Kritikken går helt hen over hovedet på Knud Andersen

Kritikken går helt hen over hovedet på Knud Andersen
Lars Kærulf Møller er tidligere museumsdirektør for Bornholms Kunstmuseum. Arkivfoto: Jens-Erik Larsen
KOMMENTAR | ABONNENT | 24. MAJ 2023 • 05:30
Af:
Lars Kærulf Møller
tidligere museumsdirektør for Bornholms Kunstmuseum
KOMMENTAR | ABONNENT
24. MAJ 2023 • 05:30

Et læserbrev af Knud Andersen i Tidende med overskriften: "Det handler ikke om min person", har af redaktionen fået mellemrubrikken: "Knud Andersen svarer på kritikken af hans forsøg på at stoppe museumsbyggeriet".

Kritikken af Knud Andersen går ikke på hans forsøg på at stoppe museumsbyggeriet. Alle, der har fulgt bare det mindste med i debatten de senere år, er jo fuldt bevidste om, at Knud Andersen ikke har været enig i de demokratiske beslutninger, der har ført frem til det sted, hvor vi står i dag. Kritikken går ene og alene på, at Knud Andersen åbenbart føler sig så magtfuldkommen, at han mener sig berettiget til at rette henvendelse til en række fonde, som han i øvrigt ikke har nogen relationer til, for at forsøge at ændre deres beslutninger om at støtte museumsbyggeriet. Og den kritik går tilsyneladende helt over hovedet på Knud Andersen.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 99 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN - ENERGIØEN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm som energiø. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere har bidraget med deres bud i dette tema. Send dine tanker til debat@tidende.dk.
Temaet afsluttes med en debatsalon i Elværket i Rønne tirsdag den 23. maj klokken 16.30.