Torsdag med regn og blæst

NOTITS | 26. SEP 2024 • 08:51
NOTITS
26. SEP 2024 • 08:51

Onsdag udsendte Dansk Meteorologisk Institut et varsel om kraftig regn for den øst- og sydvestlige del af landet - herunder også Bornholm.
Varslet skyldes et større lavtryksområde vest for Storbritannien som bevæger sig mod nordøst og giver en del nedbør særligt torsdag.

Det fremgår dog også, at vejrsituationen er meget usikker, og at der ikke skal de store forskydninger i lavtryksbanen til før, at områderne med den kraftigste nedbør kan ændre sig.

Torsdag morgen ser det da også ud til, at der er lidt mere ro på. Selvom et varsel om voldsomt vejr stadig figurerer i tabellen, så varsles der "bare" omkring 23 milimeter fordelt på hele torsdagen. Der varsles mest regn ved 16-tiden torsdag eftermiddag, hvor varslet lander på seks milimeter.

Desuden skriver DMI i den regionale vejrudsigt, at vi kan forvente en temperatur omkring 16 grader, og svag til frisk vind omkring sydøst, der tiltager til mellem jævn og hård vind, og ud på eftermiddagen drejer til sydvest, ved kysterne stedvis kuling. 

I aften efterhånden mest tørt og til dels klart vejr, men i nat igen skyet med regn og byger, der kan være kraftige og med torden. Temperatur omkring 15 grader, og jævn til hård vind omkring sydvest, ved kysterne stedvis kuling, og der er efterhånden risiko for kraftige vindstød.



Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT