Red Barnet legede julemand

Red Barnet legede julemand
Red Barnet Bornholm har med hjælp fra donorer kunnet give julegaver til mere end 20 børn i år, fortæller lokalformand Martin Jensen. Arkivfoto: Berit Hvassum
| 22. DEC 2020 • 10:02
Af:
henrik-nielsen

22. DEC 2020 • 10:02
Mange juletraditioner holder pause i år, men ikke i Red Barnet, der traditionen tro har uddelt julegaver til børn tilknyttet foreningens aktiviteter. Der er tale om et par og 20 gaver, som er blevet leveret til børn, der har deltaget i familieoplevelsesklubben og sommerlejren i det forgangne år. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Bag gaverne står en anonym donor og William Dams Boghandel på Store Torv i Rønne. Derudover har Toms Group doneret en kasse slikposer, som er blevet uddelt sammen med gaverne, fortæller formand Martin Jensen fra Red Barnet Bornholm i pressemeddelelsen. I samme forbindelse takker han for de generøse bidrag.

– Vi skal samtidig bekendtgøre, at Trygfonden har imødekommet lokalforeningens ansøgning om fondsmidler til næste års sommer- og efterårslejr, fortæller formanden.

Red Barnet Bornholm vil i den forbindelse modtage 92.000 kroner.

– Vi er utrolig lykkelige over Trygfondens tilsagn, som næste år giver lokalforeningen mulighed for at gentage dette års succesfulde sommerlejr, fortæller Martin Jensen.

På grund af de aktuelle coronarestriktioner har Red Barnets genbrugsbutik på Lille Torv haft årets sidste åbningsdag. Butikkens overskud går til Red Barnet og Red Barnet Bornholms arbejde med at redde, styrke og beskytte børn, både lokalt, nationalt og internationalt.