Millionvinder fundet

NOTITS | RØNNE | 7. SEP 2022 • 09:25

Den milliongevinst, der i weekenden blev udtrukket på en lottokupon købt i Meny i Rønne, har fundet sin ejermand. Det oplyser Danske Spil.

Købmand Susanne Wridt kunne tirsdag fortælle, at hun ikke vidste, om ejermanden var fundet, da butikkens personale kun kan se på skærmen, om gevinsten er over eller under 5.000 kroner, og derfor opfordrede hun sine kunder til at kontrollere deres kuponer.

Alle gevinster over 5.000 skal under alle omstændigheder indløses online på Danske Spils hjemmeside, og det har den glade vinder altså nu gjort.

Danske Spil oplyser desuden, at det er anden gang, at en person vinder en million kroner på en kupon købt i Meny. Den første gang var i 2017, og nu er det altså sket igen i 2022.

Millionen blev vundet i det Danske Spil kalder Millionærgarantien, hvor der hver uge udtrækkes to vindere ud af alle spillede lottorækker, og gevinsten er den tredje i rækken på Bornholm i år.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning