Messe i Rønne vender tilbage efter coronastop
Sidste gang Bygma Rønne holdt håndværkermesse i Rønne, trak den flere end 700 besøgende. Foto: Bygma

ERHVERV | RØNNE | GRATIS
2. SEP 2021 • 07:57
Torben Østergaard Møller
Journalist

Messe i Rønne vender tilbage efter coronastop

Efter et års pause vender Bygma Rønne tilbage med en håndværkermesse på tirsdag den 7. september, oplyser Bygma Gruppen i en pressemeddelelse.

– Da vi for to år siden holdt vores første messe under Bygma-navnet, var det med flere end 700 deltagere fra hele øen, siger direktør for Bygma Rønne, Martin Klausen, i meddelelsen og fortsætter:

– Desværre satte coronapandemien en stopper for, at vi kunne gentage succesen året efter. Men nu er vi klar, og vi glæder os til at tage imod en hel masse tømrere, snedkere, murere og andre håndværkere. Private kunder er naturligvis også velkomne.

Flere end 40 af Bygma Rønnes leverandører vil være at finde ved de mange stande på pladsen foran forretningen.

– Der vil være et stort udvalg af el-værktøj, blandemaskiner, stilladser, døre og vinduer, tag-produkter, profilbeklædning – og kort sagt alt, hvad den professionelle håndværker har brug for til sit byggeri, siger Martin Klausen.

Ttraditionen tro vil der blive budt på lidt godt at spise og drikke.

Håndværkermessen foregår hos Bygma Rønne på Zahrtmannsvej 67 klokken 10-16.

 

Bygma Gruppen

Bygma Gruppen A/S beskæftiger cirka 2.500 medarbejdere fordelt på cirka 100 forretningsenheder i hele Norden. Koncernen er den største danskejede leverandør til byggeriet med aktiviteter inden for salg og distribution af byggematerialer. Den omsatte i 2020 for 9,4 milliarder kroner.

 

 Flere nyheder