Krokodiller kastede sig over ørred

Krokodiller kastede sig over ørred
Krokodillerne fik serveret ørred med rogn. Foto: Naturbornholm
NOTITS | 10. JAN 2023 • 19:37
NOTITS
10. JAN 2023 • 19:37

Naturbornholm startede årets særarrangementer med at give krokodillerne deres første måltid i 2023.

Det fortæller ledende naturvejleder René Larsen Vilsholm i en pressemeddelelse, som fortsætter:

Krokodillerne var utrolig interesserede i maden, mens publikum så begejstret til. Først skulle maden dog tilberedes, og en af de ørreder, der har levet nogle år i vores Østersøakvarium, blev skåret i skiver til krokodillerne. Det viste sig, at der var meget rogn i fisken, så det blev til en ekstra lækker servering for krokodiller og fiskene i Lagunen.

De, der deltog, var ikke i tvivl om krokodillerne er levende. Det er ellers det hyppigste spørgsmål til Naturvejlederne i løbet af året:

– Er krokodillerne levende, eller er de modeller?

Mange fulgte med i fodringen af krokodillerne. Foto: Naturbornholm

Krokodillerne får mad med to-fire ugers mellemrum, og i mellemtiden ligger de mest stille. Ud over at ligge stille er de eksperter i ikke at blinke, og deres hud ligner plastik. Så det er ikke underligt, at der er mange, der er i tvivl, og mange der har lavet væddemål om krokodillernes ægthed på Naturbornholm.

Disse særarrangementer har været eksklusivt for folk, der er meldt ind i NaturBornholm Venner, men som noget nyt har vi valgt, at 14 dage inden arrangementet sætter vi de overskydende pladser til salg. Det skete også med dette arrangement, og de sidste 15 pladser blev hurtigt solgt, mens der var 25, der kom gratis ind, fordi de er medlem af NaturBornholms Venner. tøm