NOTITS | RØNNE
25. NOV 2021 • 07:20

Kommunen coronasikrer borgermøde om energiø

Der vil være krav om coronapas samt håndsprit og afstand mellem stolene.

Når Bornholms Regionskommune inviterer til borgermøde om etableringen af energiøen i Østersøen mandag eftermiddag, bliver det med en række restriktioner og forholdsregler, som skal minimere risikoen for coronasmitte.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

På grund af den aktuelle coronasmitte sørger kommunen for håndsprit ved indgangen og øger afstanden mellem stolene, hvilket medfører lidt færre pladser. Samtidig indfører den tilmelding til mødet senest mandag klokken 10.

Deltagerne i mødet vil blive bedt om at vise coronapas i døren og opfordres derfor til at ankomme klokken 16, selvom mødet først begynder klokken 16.30. Så er der god tid til at blive tjekket, inden mødet begynder.

Endelig anbefaler kommunen alle deltagere at spritte hænder af, hoste og nyse i ærmet og blive hjemme, hvis man har symptomer på luftvejsinfektion.

På mødet på Green Solution House taler borgmester Thomas Thors, kontorchef Mads Krogh fra Energistyrelsen, vicedirektør Hanne Storm Edlefsen og vicedirektør Marian Kaagh fra Energinet samt repræsentanter fra regionskommunen, Bornholms Energi og Forsyning samt DTU – Danmarks Tekniske Universitet.

Borgermødet ligger inden for den periode, hvor Energistyrelsen holder høring af den overordnede plan for Energiø Bornholm i Østersøen. Energistyrelsen og Energinet holder et digitalt borgermøde om denne høring den 25. november. Flere nyheder