NYHED | BORNHOLM
25. NOV 2021 • 19:50
Jesper Gynther
Journalist

Her er Bornholms nye testcenter

Behovet for at blive testet for corona er stort i øjeblikket, hvor smitten stadig stiger. Derfor bliver testkapaciteten på Bornholm nu udvidet, så man fremover kan blive PCR-testet i både Rønne, Nexø og Tejn.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Det nye PCR-teststed i Tejn ligger på adressen Tejn medborgerhus, Nordre Strandvej 31, 3770 Allinge. Åbningstiden er tirsdag, fredag og søndag klokken 10-16.

For at øge kapaciteten ændres åbningsdagene i Nexø, på Møbelfabrikken, så de fremover er mandag, onsdag, torsdag og lørdag klokken 10-16. Dermed er der fremover mulighed for PCR-test to steder på Bornholm og alle ugens dage.

Første testdag i Tejn er tirsdag den 30. november, hvor de nye testtider træder i kraft fra uge 48. PCR-test forudsætter tidsbestilling på www.coronaprover.dk

Udover PCR-test, som skal bruges, når man har symptomer eller er nær kontakt, er der mulighed for hurtigtest i Rønne, og man kigger lige nu på muligheden for at finde endnu et sted, hvor borgerne kan få en hurtigtest, fremgår det af pressemeddelelsen.Flere nyheder