Hele gruppen genopstiller

Hele gruppen genopstiller
Lokalformand og gruppeformand Linda Kofoed Persson er spidskandidat for Dansk Folkeparti ved kommunalvalget. Resten af gruppen genopstiller også. Arkivfoto. Jens-Erik Larsen
| 7. JUN 2021 • 11:09
Henrik Nielsen
Journalist

7. JUN 2021 • 11:09

POLiITIK

De første fire pladser på Dansk Folkepartis liste til kommunalvalget i november er gået til partiets nuværende medlemmer af kommunalbestyrelsen. Det blev resultatet af et opstillingsmøde lørdag, fremgår det af en pressemeddelelse.

Dansk Folkeparti opstiller på partiliste, hvilket vil sige, at kandidaterne er opstillet i prioriteret rækkefølge med lokalformand og gruppeformand Linda Kofoed Persson på førstepladsen.

– Det er en spændende liste sammensat af gengangere og nye ansigter. Jeg glæder mig til, at vi nu for alvor kan komme i gang med arbejdet frem mod valget den 16. november. Jeg har et klart mål om at beholde de fire mandater, vi i dag har i kommunalbestyrelse. Dansk Folkeparti er sammen med Bornholmerlisten den eneste opposition til de konstituerede partier, siger hun i pressemeddelelsen.

På nuværende tidspunkt er der syv kandidater, men listen er åben, så der kan senere tilføjes kandidater, der ønsker at stille op.

 


Dansk Folkepartis foreløbige liste

1. Linda Kofoed Persson

2. René Danielsson

3. Sabine Lyngberg

4. Kim Jacobsen

5. Jørn Westh