Vraget spidskandidat skifter til DF
Arkivfoto: Berit Hvassum

26. APR 2021 • 08:28 • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Vraget spidskandidat skifter til DF

POLITIK

I februar blev Michelle Weie valgt som Nye Borgerliges spidskandidat til efterårets kommunalvalg af partiets lokale medlemmer. Blot en måned senere valgte hun at udtræde af Nye Borgerliges lokalbestyrelse, trække sig som spidskandidat og melde sig ud af partiet. Det skete efter et bestyrelsesmøde, hvor hun efter eget udsagn reelt blev vraget som spidskandidat. Nu er der gået endnu en måned, og nu har hun meldt sig under fanerne hos Dansk Folkeparti.

Det fortæller Dansk Folkeparti Bornholm på Facebook.

– Man skal jo lige komme sig, men jeg føler, at jeg har fundet den helt rette hylde. At komme ind i et parti, som rent faktisk arbejder seriøst med lokale spørgsmål, som var det, jeg ville.


Arkivfoto

– Det er arbejdet med Bornholms udfordringer, store som små, som gør, at jeg finder lysten til politisk arbejde. Ikke alt cirkusset på Christiansborg. Og så passer DF's sociale profil også bedre til de områder, som står mit hjerte nært, siger Michelle Weie i opslaget.

Lokalformand Linda Kofoed Persson glæder sig over tilgangen.

– Det er altid rart med nye medlemmer, men når der kommer nogen med en så stor sult, som Michelle har, så er det da fedt. Vi glæder os til at byde hende velkommen i vores "familie", for det er vi i DF Bornholm.

– Og så skal hun affinde sig med at få travlt. Vi starter med at indrulle hende i arbejdet omkring vores kommende arbejdsprogram for den kommende valgperiode, lyder det fra Linda Kofoed Persson.

Michelle Weie har tilkendegivet, at hun gerne vil stille op til det kommende kommunalvalg. Pladserne efter spidskandidat Linda Kofoed Persson fordeles på et opstillingsmøde senere på året.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.