Bülow har solgt lakrids for over en kvart milliard kroner
Stifter Johan Bülow er i dag kreativ direktør og medejer. Pressefoto

28. APR 2021 • 07:47 • AF HENRIK NIELSEN • GRATIS

Bülow har solgt lakrids for over en kvart milliard kroner

ERHVERV

Konfekturevirksomheden Lakrids by Bülow nåede sidste år en samlet omsætning på 256 millioner kroner. Det er en stigning på 17 procent, hvoraf 63 procent kommer fra internationale markeder. Driftsresultatet voksede med hele 56 procent og nåede 38 millioner kroner.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

– Med vores internationalisering af virksomheden og digitale omstilling er vi lykkedes med at vinde indpas i og skabe efterspørgsel på nye markeder uden for Danmark, hvor interessen for vores brand vokser. Vores bedrifter i 2020, på trods af nedlukninger og ændrede forhold, er rigtig flot gået. Vi er meget stolte, og hele virksomheden har leveret suverænt, siger administrerende direktør Fredrik R. Nilsson i pressemeddelelsen.

Lakrids by Bülow blev stiftet i Svaneke i 2007 af Johan Bülow, og siden har ambitionen været at lære verden at elske lakrids. Kontinuerlig udvikling på den kreative front og åben dialog med kunderne har derfor essentiel betydning.

– Jeg er med til at sikre, at vi som brand hele tiden er i bevægelse, hvilket er vigtigt for at forblive relevante i fremtiden. Vores loyale kundebase vokser, og vores relation til dem er afgørende for vores udvikling, særligt når vi ekspanderer. Kunderne vil gerne involvere sig i vores brand, og modsat inspireres vi, når vi indgår i tæt dialog med dem og inviterer dem med i vores produktudvikling, siger Johan Bülow, som er kreativ direktør hos og medejer af Lakrids by Bülow.

Resultatet i 2020 er med til at sikre investeringer i 2021, hvor ambitionen er at tage flere internationale markedsandele i blandt andet England og Tyskland, og dertil lanceres en ny netbutik i USA. Lakrids by Bülow har i dag 27 egne butikker, knapt 2.000 forhandlere og sælger via sin netbutik til 40 lande. Alt lakrids produceres på fabrikken i Hvidovre.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.