Formand roser personale: 'Jeg tror, at vores kunder har følt sig godt behandlet'

Formand roser personale: 'Jeg tror, at vores kunder har følt sig godt behandlet'
Kurt Brunk Hansen glæder sig over brugsens fremgang og lægger vægt på, at overskuddet blandt andet bruges på at give medlemmerne forskellige fordele. Arkivfoto: Jacob Jepsen
| ABONNENT | 27. APR 2021 • 10:58
Holger Larsen
Journalist
| ABONNENT
27. APR 2021 • 10:58

ERHVERV

– Jeg tror, at vores kunder har følt sig godt behandlet, og vi har heldigvis kunnet følge med og have de rigtige varer i butikken.

Det siger Kurt Brunk Hansen, formand for bestyrelsen i Super Brugsen Hasle, der har stor ros til brugsens personale:

– De har tacklet situationen omkring coronaen og alle de begrænsninger, der har været, på en god måde. Vi har ikke haft nogen, der er blevet syge. Alle har holdt reglerne og bakket hinanden op, og kunderne skal også have ros for at have gjort det nemmere for os i den periode, siger Kurt Brunk Hansen.

Formanden kalder de to seneste år forrygende for brugsen i Hasle, og når den gode udvikling også kunne fortsætte i coronaåret 2020 mener han, at det skyldes netop coronaen:

– Når man er hjemme, som mange har været det, bruger man nogle flere varer i husholdningen, end hvis man er på arbejde. Så coronaen har hjulpet godt på omsætningen. Og så kan vi mærke, at vi har haft mange turister, som også er kommet i brugsen.

– De andre coopbutikker på øen klarer sig også godt. Jeg tror generelt, at danskerne og bornholmerne har opdaget, at vi har nogle gode nærbutikker, som det er vigtigt at støtte, siger Kurt Brunk Hansen, der også er Bornholms repræsentant i Coops landsråd.