Efter kritik: Nu laver BAT ny køreplan

Efter kritik: Nu laver BAT ny køreplan
Efter den 30. september er der ikke længere nogen dækning af lufthavnen i aftentimerne. Det vil BAT lave om på med en ny køreplan. Arkivfoto: Jacob Jepsen
TOPNYHED | ABONNENT | 13. SEP 2023 • 05:30
TOPNYHED | ABONNENT
13. SEP 2023 • 05:30

Efter den 30. september er der ikke længere nogen dækning af lufthavnen i aftentimerne. Det vil BAT lave om på med en ny køreplan, der, hvis alt går vel, træder i kraft allerede i begyndelsen af det nye år.

Allerede i januar vil busselskabet BAT sende en ny køreplan på gaden. Det er i hvert fald planen, oplyser trafikchef Niels Rasmussen til Bornholms Tidende.

Den gældende køreplan trådte i kraft så sent som 6. august. Når der allerede mindre end et halvt år senere skal trykkes en ny, er det blandt andet på grund af den manglende dækning af Bornholms Lufthavn i aftentimerne i både hverdagene og weekenden. En situation, som har kastet flere kritiske kommentarer af sig.

– Jeg tager kritikken alvorligt, fordi jeg godt kan se, der er begået nogle fejl i forhold til køreplanslægningen, som ikke er blevet opfanget - blandt andet det her med bybussen, siger Niels Rasmussen med henvisning til, at den sidste bybus kører fra lufthavnen klokken 17.37 i hverdagene og en time tidligere i weekenden.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.