30-årig i kritisk tilstand efter ulykke på Rønnevej – to mænd fløjet til Rigshospitalet

30-årig i kritisk tilstand efter ulykke på Rønnevej – to mænd fløjet til Rigshospitalet
Ulykken skete lørdag aften på Rønnevej vest for Aakirkeby. Foto: Presse-fotos.dk
NYHED | AAKIRKEBY | 31. JUL 2022 • 12:26
Jakob Nørmark
Journalist
NYHED | AAKIRKEBY
31. JUL 2022 • 12:26
Af:
Ritzau

Lørdag aften blev en mand påkørt af en motorcyklist nær Aakirkeby. Begge er overført til Rigshospitalet. Fodgængerens tilstand er kritisk.

En 30-årig mand blev lørdag aften fløjet til Rigshospitalet i København i kritisk tilstand, efter at han var blevet påkørt af en motorcykel på Rønnevej i udkanten af Aakirkeby.

De to involverede kommer fra Bornholm, oplyser politiet. Motorcyklisten er 23 år, mens fodgængeren er 30 år.

Motorcyklisten, der var involveret i ulykken, blev i første omgang bragt til hospitalet i Rønne, men hans tilstand var så alvorlig, at også han senere på natten blev overført til Rigshospitalet. Det fortæller Jan Clausen, der er vagtchef ved Bornholms Politi, søndag til Ritzau.

Søndag formiddag oplyser Bornholms Politi, at fodgængerens tilstand fortsat er kritisk, mens motorcyklisten umiddelbart meldes uden for livsfare.

Klokken 12.20 oplyser vagthavende ved politiet til Tidende, at der ikke foreligger nye oplysninger om mændenes tilstand.

Politiet fik anmeldelsen om ulykken lørdag aften klokken 22.24. To motorcykler kom kørende ad Rønnevej, og den ene ramte en mand, der ifølge politiets første oplysninger havde befandt sig på kørebanen i ulykkesøjeblikket.

 

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.