Piller efterladt ved shelter: Toårig pige er indlagt

Piller efterladt ved shelter: Toårig pige er indlagt
Screenshot fra Louise Rasmussens facebookopslag.
NYHED | 25. MAJ 2023 • 17:08
Jesper Gynther
Journalist
NYHED
25. MAJ 2023 • 17:08

En lille pige er blevet indlagt på Bornholms Hospital, da hun fik det dårligt efter at have fundet nogle piller ved et shelter i Nexø. Pigens mor opfordrer nu i et facebookopslag unge til at tænke sig om, inden de efterlader piller på offentlige steder.

Louise Rasmussens toårige datter har tidligere på dagen været på tur med vuggestuen til et shelter i Nexø, og her fandt datteren nogle piller, som var blevet efterladt i området.

Da hun lidt senere blev mere og mere sløv, valgte pædagogerne at kontakte Giftlinjen, som fortalte, at hun skal til hospitalet. Det oplyser TV 2/Bornholm, som har været i kontakt med moren.

Datteren har siden været indlagt til observation på Bornholms Hospital, hvor hun bliver tilset hvert 10. minut og får aktivt kul for at rense kroppen.

Rystet mor

Oplevelsen har rystet Louise Rasmussen, som har lavet et facebookopslag, hvor hun advarer unge mod at efterlade farlige piller offentlige steder, hvor enten børn eller dyr kan finde dem.

Hun mistænker således unge mennesker for at have benyttet shelteret og efterladt pillerne, som tilsyneladende er en form for rusmiddel. Opslaget er i skrivende stund allerede blevet delt 395 gange siden torsdag middag.

"Fint at i vil udforske sindet - se en lyserød elefant eller Peter Plys komme flyvende på aladins tæppe - fint at i vil sætte jeres liv på spil for 5 timers optur, for derefter at grave jer ned i selv ynk over en depressionslignende tilstand. FINT! DET SÅ FUCKING FINT. Men, behøver i at sætte andres liv i fare? Små børn? Dyr? - Jeg håber så sandelig at mit opråb når ud til de berettigede, og jeg håber så inderligt at i tænker jer om! HVAD FANDEN TÆNKER I PÅ!", skriver Louise Rasmussen.

"ALDRIG har mit hjerte slået hårdere end NU. Aldrig har jeg stået overfor så stor en frygt som NU. Jeg er helt ødelagt i chok", skriver hun og kommer med følgende opfordring:

"TÆNK JER OM".

Politihunde sendt til shelter

Vagthavende hos Bornholms Politi fortæller til Bornholms Tidende, at politiet tidligere på dagen har fået en henvendelse fra en familie om, at der er blevet fundet piller ved shelteret i Nexø.

Politiet har efterfølgende været ved shelteret med hunde, men har ikke fundet andre piller, som er blevet efterladt. Hvad det er for nogle piller, som blev fundet tidligere på dagen ved vagthavende ikke.

Bornholms Tidende har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Louise Rasmussen.