Hospitalet vil hente hjælp på Bispebjerg: 'Det kan jeg ikke love'

Hospitalet vil hente hjælp på Bispebjerg: 'Det kan jeg ikke love'
Hospitalsdirektør Kristian Antonsen kan ikke love, at Bispebjerg Hospital kan hjælpe Bornholms Hospital med manglen på intensivsygeplejersker. Foto: Anne Kring
NYHED | ABONNENT | 4. OKT 2023 • 05:30
NYHED | ABONNENT
4. OKT 2023 • 05:30

Bornholms Hospital vil inddrage problemet med manglen på intensivsygeplejersker i et nyt partnerskab med Bispebjerg Hospital. Det københavnske hospital vil gerne indgå i en dialog om, hvorvidt det er muligt at hjælpe. Men man vil ikke love noget.

– Vi skal samarbejde med Bispebjerg Hospital.

Sådan lyder en af løsningerne på de bornholmske intensivsygeplejerskers store arbejdsmængde og tidspres, har hospitalsdirektør Annemarie Hellebek oplyst til Tidende. Hun har i den forbindelse henvist til en partnerskabsaftale med det københavnske hospital, som regionsrådet har sat penge af til.

– Der kommer de her udfordringer selvfølgelig også til at indgå, så vi på de områder, hvor vi er særligt udfordrede, også kan samarbejde ekstra om det.

Få fuld adgang til Tidende.dk

Første måned 0 kr.
Herefter 109 kr./md.

Se andre abonnementer her
DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 28-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Tirsdag: Meget tæt på 5 kr./kWh alt inklusive for første gang i Eludsigtens historie. Generelt høje priser hele dagen. Vi skal på den anden siden af kl. 21, før ‘trykket’ letter en smule. Periodevis er Det Frie Valg (variabel timepris) højere end Det Enkle Valg (kvartalspris), men stadigvæk 0,32 kr./kWh billigere i gennemsnit over døgnet.

Bornholms energi og forsyning