Video: Tino kom godt i gang med sit forsvar af DM-titlen
Tino Vang Jørgensen, i sin orange Seat Leon med nummer 22, kørte i weekenden en samlet tredjeplads hjem efter første DM-afdeling i klassen Yokohama SuperCup. Pressefoto

MOTORSPORT | PADBORG | GRATIS
23. JUN 2021 • 11:32
Jesper Gynther
Journalist

Video: Tino kom godt i gang med sit forsvar af DM-titlen

Team j-racing, med Tino Vang Jørgensen bag rattet i sin orange Seat Leon med nummer 22, deltog i weekenden i den første DM-afdeling i 2021 i klassen Yokohama SuperCup, der blev kørt på Padborg Park.

Tino er forsvarende mester fra 2020, og målet var at indtage den samlede førsteplads efter weekendens tre løb. Det startede godt med hurtigste tid i kvalifikationen og dermed pole position til 1. løb, som blev afviklet lørdag eftermiddag, oplyser Preben Jørgensen i en pressemeddelelse.

Da starten gik i det 1. løb, var der dog lidt problemer med gearskiftet, og et par af konkurrenterne smuttede forbi. Tino kæmpede igennem det 15 minutter lange heat for at vinde placeringer, men uden held, så det blev til en placering som nummer tre.

Weekendens 2. løb blev kørt søndag formiddag efter en kraftig omgang regn og torden, så banen var noget våd, hvilket betød, at der skulle tages en beslutning om, hvilke dæk der skulle køres på. Banen var ved at tørre op, så valget faldt på tørvejsdæk, hvilket cirka halvdelen af feltets biler valgte. Da man vender rækkefølgen af de første otte biler om, i forhold til resultatet af det foregående løb, skulle Tino starte som nummer seks.

2. løb var virkelig et spændende løb, med mange tætte kampe igennem de 15 minutter. Tino kørte sig frem til en flot 1. plads, men havde desværre overset et advarselsflag i et sving, hvor en konkurrent blev overhalet. Det kostede en tidsstraf, hvilket betød, at førstepladsen blev byttet til en femteplads.

3. løb blev kørt søndag eftermiddag, og her var banen tør og fin. Da startrækkefølgen igen bliver vendt om for de første otte biler, betød det, at Tinos femteplads i løb to blev til en startposition som nummer fire. Da de røde lamper slukkede, skød den orange Seat uden om alle de forankørende konkurrenter, og efter to sving var Tino i spidsen for løbet, og føringen blev yderligere udbygget, som løbet skred frem.

Det endte da også med en sikker førsteplads i det sidste løb, og så var turen fra Sønderjylland til Bornholm ikke så lang, selvom Tino Vang Jørgensen måtte nøjes med en samlet tredjeplads efter den første DM-afdeling.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder