Trods kæmpe feberredning: NB Bornholm skifter trænerteamet ud

Trods kæmpe feberredning: NB Bornholm skifter trænerteamet ud
Thomas Jørgensen vender tilbage som cheftræner for NB Bornholm. Her ses han i 2021, da han senest trænede holdet i Københavnsserien. Arkivfoto: Ole Mik
NYHED | 7. JUL 2024 • 08:22
Jakob Marschner
Journalist
NYHED
7. JUL 2024 • 08:22

En tæt på umulig slutspurt, der med seks sejre i de sidste syv kampe reddede NB Bornholm endnu en sæson i Københavnsserien, rakte ikke til mere for klubbens trænerteam. Thomas Jørgensen vender tilbage som cheftræner for Bornholms højest rangerende fodboldklub.

"På trods af den succesrige afslutning på sæsonen har klubben et ønske om en mere stabil og struktureret tilgang til træningen. Vi har vurderet, at et andet trænerteam vil passe bedre til denne opgave."

Det skriver Nexø Boldklubs formand Anders Winther Jørgensen søndag morgen i en pressemeddelelse, der "med stor glæde" fortæller, at Thomas Jørgensen vender tilbage som cheftræner for NB Bornholms førstehold i Københavnsserien i fodbold.

Thomas Jørgensen tager Kacper Stukonis og Steffen Hansen med som assistenter. Jan Petersen bliver målmandstræner.

"En meget kompetent trænerstab, som skal stå i spidsen for klubbens hold i Københavnsserien, der i den kommende sæson skal etablere sig i Københavnsserien og spille med i den del af tabellen, hvor det er sjovest", melder Nexø Boldklubs formand også ud.

Skiftet kommer på trods af, at NB Bornholm i sidste sæson reddede livet i Københavnsserien med en stribe af sejre i en meget presset situation til sidst i sæsonen.

"Først og fremmest vil bestyrelsen sende en stor tak til Claudi Espersen, Magnus Borby, Maciej Reszkis og Alon Chaviv for det store arbejde, som de har udført i den netop afsluttede sæson, herunder ikke mindst for den fantastiske slutspurt med seks sejre i de sidste syv kampe, hvor det så allermest umuligt ud", skriver Anders Winther Jørgensen i Nexø Boldklubs pressemeddelelse.

"Det har til tider været en umulig opgave, hvor Claudi har stået alene med det store ansvar, og herfra skal der lyde en meget stor og ydmyg tak for indsatsen", fortsætter han.

Det nye trænerteam møder spillerne til første træning den 18. juli. Første styrkeprøve kommer den 6. august, hvor NB Bornholm hjemme tager imod IF Skjold Birkerød fra Sjællandsserien i pokalturneringen.