Tejns kvindehold er en god historie

Tejns kvindehold er en god historie
Klubbens fodboldkvindehold blev hædret med pris. Foto: Tejn IF
NOTITS | ABONNENT | 25. FEB 2024 • 19:00
Holger Larsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
25. FEB 2024 • 19:00

Tejn Idrætsforening uddelte priser på årets generalforsamling.

"Dette er en rigtig god historie om vedholdenhed, flid og godt kammeratskab."

Sådan indleder fodboldudvalget i Tejn Idrætsforening den indstilling, som søndag førte frem til, at klubbens fodboldkvindehold blev hædret med Gyan og Kai-pokalen (efter den mangeårige fodboldleder Kai Andersen og hans hustru).

Initiativet til holdet blev taget for to et halvt år siden af et par af spillerne. Langsomt, men sikkert fik de spredt rygtet, om hvor meget de hyggede sig og fik lokket flere til – også selv om de ikke spillede kampe.

Sidste år var truppen stor nok til at deltage i turneringen, og mange tilskuere har oplevet kvindernes enorme kampgejst og kammeratskab, og flere modstanderhold er blevet overraskede over Tejns modne kvindeholds kvaliteter, skriver fodboldudvalget.

Fodboldkvinderne trænes af Steen Komstedt, der for et år siden modtog DBU Bornholms lederpris for sit mangeårige trænerarbejde i Tejn.

Årets Pris til Terje Falk

Terje Falk modtog Årets Pris i Tejn Idrætsforening for sin frivillige indsats på flere områder:

"Om det er fodboldtræning, hyggelige sammenkomster, underholdning eller en nattevagt til Wonder, går man sjældent forgæves, og det bedste er næsten, at han går forrest med at opfordre andre til at hjælpe. Terje er en rigtig klubguttermand, som vi gerne ville have flere af", skriver fodboldudvalget i indstillingen, som førte til prisen.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT