Tejn IF: Hvor kan vi sende de sultne løbere hen?

Tejn IF: Hvor kan vi sende de sultne løbere hen?
Salomon Hammer Trails vinterudgave finder sted den 27. januar. Arkivfoto: Kristian Buus
NOTITS | ABONNENT | 12. JAN 2024 • 19:00
Holger Larsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
12. JAN 2024 • 19:00

Tejn Idrætsforening har rekordtilmelding til vinterudgaven af Salomon Hammer Trail lørdag den 27. januar. Der er nu over 550 tilmeldinger, oplyser TIF-formand Lene Møller.

TIF skriver på Facebook: "Rigtig mange af dem kommer rejsende til løbet og skal overnatte en nat eller to, og mange af dem vil gerne ud og spise i den weekend. Hvor kan vi sende vores sultne løbere hen?"

Skyldes opslaget, at det kan være en udfordring med overnatning og bespisning, når man får så mange mennesker til et arrangement udenfor sæsonen?

– Nej, det synes jeg ikke, at det er. Løberne bor rundt omkring på hoteller og pensionater. Vi har på vores hjemmeside anbefalet løberne en række steder, hvor de kan bo. Nu nærmer vi os løbet, hvor de også skal have noget at spise, og der vil vi også gerne informere løberne om mulighederne som en god service, siger TIF-formanden.

– Mange restauranter har allerede skrevet til os enten på Facebook eller mail, og de oplysninger om åbningstider sender vi ud til løberne i næste uge. Langt de fleste af løberne er tilrejsende, og derfor synes vi, at det er en god idé at inddrage lokalsamfundet, så man også får en glæde af, at der kommer så mange løbere til Bornholm, siger Lene Møller.

Hammer Trail, som har 10 års jubilæum i år, afvikles på en ny rute med små stier og vilde stigninger. Man starter ved Brohuset på Hammershus. Der løbes på flere distancer fra 10 til 80 kilometer.