Svømmere hentede medaljer på Sjælland

Både Ida Sohn og Malthe Berlin svømmede sig til medaljer i Ballerup. Træner Vibe Tofte Jørgensen kalder det et super stævne. Foto: Rønne Svømmeklub
NOTITS | ABONNENT | 7. MAR 2023 • 13:17
Henrik Nielsen
Journalist
NOTITS | ABONNENT
7. MAR 2023 • 13:17

Malthe Berlin og Ida Sohn fra Rønne Svømmeklub har været i Ballerup, hvor de begge svømmede sig i flere finaler og opnåede fine resultater ved Øst Junior/Senior Mesterskaberne på Langbane. Det fremgår af en pressemeddelelse.

I 50 meter butterfly vandt Malthe Berlin guld i juniorrækken og sølv i seniorrækken. Ida Sohn vandt guld i 50 meter rygsvømning i juniorrækken samt i 200 meter rygsvømning i både junior- og seniorrækken. Derudover vandt hun bronze i 100 rygsvømning samt sølv i 400 medley for juniorer og bronze i seniorrækken.

– Det har været et super stævne, hvor formen er prøvet af, og det tegner godt frem mod Danish Open, siger træner Vibe Tofte Jørgensen i pressemeddelelsen.