Succes avler succes: 'Det er blevet nemmere at få penge fra fonde'

Succes avler succes: 'Det er blevet nemmere at få penge fra fonde'
De mange nye medlemmer i Nyker IF spiller ikke kun fodbold. De er også gode til at give et nap med, så faciliteterne i klubben kan blive opgraderet. Blandt andet er det frivillige, som har bygget den nye tribune på opvisningsbanen. Derudover har spillerne også givet 20 kroner hver, så der kunne komme hjørneflag med NIF-logo på, fortæller Nyker IF’s næstformand Mathias Larsen. Foto: Berit Hvassum
| ABONNENT | 8. APR 2021 • 06:55
Jesper Gynther
Journalist
| ABONNENT
8. APR 2021 • 06:55

FODBOLD

Nyker IF har på få år formået at tiltrække rigtig mange nye fodboldspillere til klubben. Det har fået den positive sideeffekt, at det nu også er nemmere for klubben at hente støtte fra forskellige fonde.

Senest har Bornholms Brand støttet klubben med 10.000 kroner, som skal gå til renovering af badefaciliteterne, fortæller Mathias Larsen, der er næstformand i Nyker IF.

– Det er jo fedt, at vi nu kan søge nogle sponsorer, som har lyst til at støtte os, siger han og forklarer, at der for et par år siden kun var fem herreseniorspillere i klubben, hvoraf han selv var en af de fem.

– Siden er det jo vokset helt vildt, hvilket vi aldrig havde troet ville ske. Og nu hvor vi er blevet så mange, så er vi jo nødt til at gøre noget for de medlemmer, vi har fået, siger han og forklarer, at det er derfor, at man nu vil gøre de slidte badefaciliteter mere tidssvarende.

De 10.000 kroner fra Bornholms Brand går til materialer, og ellers er det frivillige kræfter fra idrætsforeningen, som kommer til at stå for arbejdstimerne selv.

– Det er meget sjovt, at vi kan gøre det i en klubånd som i gamle dage, siger Mathias Larsen, der i øvrigt er søn til træneren for klubbens herreseniorhold, Kent Ole Larsen.