Skuffelse i Nexø: 'De får nogle latterlige mål'

Nicolai Olsen kunne have bragt NB Bornholm afgørende foran med 4-2, men bolden gik snert forbi mål. I stedet formåede Kastrup kort før tid at udligne til 3-3. Video: Jesper Gynther
NYHED | ABONNENT | 14. MAJ 2022 • 16:45
Jesper Gynther
Journalist
NYHED | ABONNENT
14. MAJ 2022 • 16:45

Det blev en målrig affære, da NB Bornholm lørdag spillede mod Kastrup i Københavnsserien. Hele seks mål blev der scoret, men uheldigvis for nexøboerne scorede begge hold lige mange mål.

Det gik meget op og ned for NB Bornholm i lørdagens kamp mod Kastrup.

På Nexø Stadion kom de gulblusede hurtigt bagud 0-2, men scorede så selv tre mål i træk og lignede længe en vinder af opgøret. Men to minutter før tid fik Kastrup udlignet til slutresultatet 3-3 til stor ærgelse for NB-spillerne.

– Det var lidt ligesom nat og dag, siger topscorer Nicolai Olsen om kampen, som bølgede meget frem og tilbage.

Nicolai Olsen stod selv for NB Bornholms reduceringsmål til 1-2 på et straffespark efter 16 minutter og udligningen til 2-2 efter 23 minutter, og dermed fik han bragt balance i regnskabet, efter Kastrup allerede i kampens første ni minutter havde bragt sig foran med to mål.

– Jeg føler ikke rigtig, at vi sidder tæt nok på i 1. halvleg, hvor de også scorer to latterlige mål, siger han og fortæller, at NB valgte at kaste alt efter at vinde 2. halvleg og dermed også vinde kampen.

Gæsterne var overbeviste om, at Nicolai Olsen (billedet) var offside i forbindelse med 3-2-målet. Foto: Jesper Gynther

Kontroversiel onside

Nicolai Olsen var også indblandet i NB Bornholms føringsmål til 3-2 efter 67 minutter. Her sendte Rasmus Kristensen et indlæg ind i feltet, som Nicolai Olsen ikke kunne nå frem til, men hans iver efter at nå bolden var med til at snyde målmanden, og dermed gik indlægget direkte i mål.

Kastrups bænk mente, at linjedommeren havde rejst flaget og dømt offside på Nicolai Olsen, men målet blev godkendt.

– Som jeg ser det, er jeg ikke selv offside, for jeg prøver at time det. Jeg ser en mand stå foran mig, så jeg tror faktisk ikke, jeg er offside, selv hvis jeg havde fået bolden. Det tror jeg også linjevogteren siger, at der ikke er offside, så der var ikke noget at komme efter, siger Nicolai Olsen.

Rasmus Kristensen havde flere gode forsøg, blandt andet et skud inde i målfeltet, som blev reddet af Kastrups målmand. Foto: Jesper Gynther

Latterligt mål til sidst

NB Bornholm sad nu fuldstændig på kampen, og Nicolai Olsen havde også en mulighed for at score til 4-2 og afgøre kampen, men bolden gik forbi mål. Kastrup var sjældent farlige, men havde alligevel held med at få bolden i kassen blot to minutter før tid, og dermed endte kampen uafgjort 3-3.

– Jeg tror faktisk ikke, at de sidder på noget overhovedet i 2. halvleg, og så får de sådan et latterligt mål til sidst, hvor de skyder den fra deres eget felt ned i vores felt, og så kommer vi til at mistime den, og så scorer de megaufortjent. Så det er lidt en blandet følelse, siger Nicolai Olsen.

Med det uafgjorte resultat ligger NB Bornholm nu på femtepladsen i Københavnsserien med 28 point, mens Kastrup på ottendepladsen har 27 point.

Nicolai Olsen har scoret mange mål i denne sæson og har chancen for at ende som rækkens topscorer. Foto: Jesper Gynther