Rytterne får en bund der er i top

Rytterne får en bund der er i top
Formand Randi Madsen i Nordbornholms Køre- Og Rideforening glæder sig over, at klubben efter en donation fra DIF og DGI's foreningspulje kan få et nyt toplag i ridehuset. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | 8. NOV 2022 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
8. NOV 2022 • 15:30

En donation fra DIF og DGI's foreningspulje gør det muligt at anlægge et nyt toplag i Nordbornholms Køre- Og Rideforenings ridehus.

Et godt toplag er en forudsætning for en velfungerende ridebane, og i Nordbornholms Køre- Og Rideforening ser man frem til at få et nyt et af slagsen. Klubben i Mæby har modtaget 55.000 i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje og kan derfor komme i gang med et nyt toplag i ridehuset.

Det fortæller formand Randi Madsen i en pressemeddelelse.

Et nyt toplag har været på ønskesedlen en rum, og takket være donationen kan ønsket gå i opfyldelse. Det kommer ikke kun Nordbornholms Køre- Og Rideforenings egne ryttere til gode, fortæller Randi Madsen. Ryttere fra andre bornholmske rideklubber får også glæde af det, når klubben er stævnearrangør.

Udskiftning af toplaget sker i tæt samarbejde med Lennart Ipsen, og efter planen begynder arbejdet i næste uge. Randi Madsen og de cirka 65 medlemmer glæder sig til at komme i gang med projektet og forhåbentlig byde velkommen til nye ansigter i foreningen.

DIF og DGI's foreningspulje uddeler årligt cirka 44 millioner kroner til projekter i idrætsforeninger, for eksempel til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.