Rytterne får en bund der er i top

Rytterne får en bund der er i top
Formand Randi Madsen i Nordbornholms Køre- Og Rideforening glæder sig over, at klubben efter en donation fra DIF og DGI's foreningspulje kan få et nyt toplag i ridehuset. Arkivfoto: Berit Hvassum
NYHED | 8. NOV 2022 • 15:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
8. NOV 2022 • 15:30

En donation fra DIF og DGI's foreningspulje gør det muligt at anlægge et nyt toplag i Nordbornholms Køre- Og Rideforenings ridehus.

Et godt toplag er en forudsætning for en velfungerende ridebane, og i Nordbornholms Køre- Og Rideforening ser man frem til at få et nyt et af slagsen. Klubben i Mæby har modtaget 55.000 i støtte fra DIF og DGI's foreningspulje og kan derfor komme i gang med et nyt toplag i ridehuset.

Det fortæller formand Randi Madsen i en pressemeddelelse.

Et nyt toplag har været på ønskesedlen en rum, og takket være donationen kan ønsket gå i opfyldelse. Det kommer ikke kun Nordbornholms Køre- Og Rideforenings egne ryttere til gode, fortæller Randi Madsen. Ryttere fra andre bornholmske rideklubber får også glæde af det, når klubben er stævnearrangør.

Udskiftning af toplaget sker i tæt samarbejde med Lennart Ipsen, og efter planen begynder arbejdet i næste uge. Randi Madsen og de cirka 65 medlemmer glæder sig til at komme i gang med projektet og forhåbentlig byde velkommen til nye ansigter i foreningen.

DIF og DGI's foreningspulje uddeler årligt cirka 44 millioner kroner til projekter i idrætsforeninger, for eksempel til medlemsrekruttering, udvikling af nye aktiviteter eller løft af trænerkompetencer.HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?