Rosa vender snart hjem fra spansk tennisakademi, hvor verdensstjerne har været elev
Den unge nexøbo er bidt af en gal tennisbold. Her ses hun i en af sine 15 ugentlige træningstimer på Academia Sánchez-Casal, der ligger 20 minutters kørsel fra Barcelona. Pressefoto

TENNIS | BARCELONA
26. JUN 2021 • 13:30
Jesper Gynther
Journalist

Rosa vender snart hjem fra spansk tennisakademi, hvor verdensstjerne har været elev

16-årige Rosa Brunke fra Nexø har spillet rigtig meget tennis det seneste år. Siden sidste sommer har hun nemlig boet på Academia Sánchez-Casal, der er et tennisakademi, der ligger omkring 20 minutters kørsel fra Barcelona.

På akademiet har hun gået på et internationalt, amerikansk highschool på 10. klassetrin, hvilket cirka svarer til 1.g i Danmark, så hverdagen har både bestået af tennis og skolearbejde.

– Det meste af året har min dag været sådan, at jeg er vågnet op, og så har jeg spillet tennis, gået i skole og dyrket fitness. Så det har været sådan fuldtidsskole samtidig med tennis...

Vil du have adgang til det hele?

Velkommen til Bornholms Tidende digitalt


Har du allerede et papir-abonnement, har du også gratis adgang til e-avisen og alt indhold på tidende.dk. For at få adgang skal du aktivere dit abonnement til online-brug – det gør du her!

Aktiver dit abonnement
Første måned 0 kr.
Herefter 79 kr./md.

Se andre abonnementer her
Opret konto
Udfyld felterne for at oprette en konto i forbindelse med køb af et abonnement. Vi sender dig en email med konto oplysningerne umiddelbart efter bestillingen.


Indbetaler - jeg som giver et abonnement væk er:

Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Flere nyheder