Rideklub afviklede dressurcup og rosenparade

Rideklub afviklede dressurcup og rosenparade
TIl rosenparaden var alle ponyrytterne flankeret af fanebærere fra VNKR. Eget foto
NOTITS | 19. NOV 2023 • 18:05
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
19. NOV 2023 • 18:05

Vestermarie Nylars Køre- Og Rideforening (VNKR) har denne weekend afholdt finale i B's Fiskeværksteds Dressurcup 2023.

Cuppen strækker sig over hele året hvor rytterne samler point ved årets stævner. Der gives både point for at starte - point efter hvilken sværhedsgrad du starter samt om du opnår en placering.

Per Hansen fra B's Fiskeværksted i Svaneke overrakte præmier og æresdækkener til vinderne af både pony- og hestecuppen.

– Der var kamp til det sidste om pladserne, og det blev en festlig dag i VNKR, fortæller stævneansvarlig Cathrine Ingildsen.

For ponyer vandt Lisa Hansen på Fuerhan King, efterfulgt af Victoria Kofod på Apache og på 3. pladsen blev det Rosa Reker Nilsson på Hesteklewa Minnie Mouse.

For hestene vandt Kristina Jensen på Fiorenza, efterfulgt af Ann Charlot Ussing Bergenholz på Danser Unik og på 3. pladsen Mette Mikkelsen på Kyesgårds Zamira.

Rosenparade

Stævnet var også årets sidste distriktsstævne. For de ryttere der i år fylder 16 år, så er det sidste år de kan stille til stævne på pony.

Herefter overgår de til hest og skal fremover ride og starte stævner i hesteklasser.

– Det fejres hvert år med en Rosenparade, hvor vi hylder deres ponyår, og forhåbentlig byder dem velkommen til en fremtid med hest, fortæller Cathrine Ingildsen.

I år var der Rosenparade for: Dicte Gjetting, Sofie Nyboe Andersen, Lea Jørgensen, Mila Schwarzenburg, Elvira Hyldgård Sørensen, Melanie Krogsgaard, Cilja Westh, Victoria Stoltz Nielsen og Emma Dam Andersen.


Top tre i hestekonkurrencen bestod af Kristina Jensen, efterfulgt af Ann Charlot Ussing Bergenholz og Mette Mikkelsen. Eget foto

 


Top tre i ponykonkurrencen bestod af Lisa Hansen, Victoria Kofod og Rosa Reker Nilsson. Eget foto