Opdatering: Vikings håndboldkampe er aflyst

Opdatering: Vikings håndboldkampe er aflyst
Vikings træner, Lars Trust, håber, at mange bornholmske håndboldfans vil støtte holdet i weekendens to hjemmekampe mod FIF 4. Arkivfoto: Jesper Gynther
28. JAN 2022 • 10:09
Jesper Gynther
Journalist

Opdatering klokken 14.23:

Viking Rønne Håndbold skulle have spillet to kampe mod FIF 4 i weekenden, men de er nu blevet aflyst. Aflysningerne skyldes, at udeholdet ikke kan komme til Bornholm, da Bornholmslinjen har måtte lave ændringer i fartplanen på grund af den varslede storm natten til søndag. Det oplyser Klaus Dahl fra Viking Rønne Håndbold.

Klaus Dahl fortæller desuden, at U13-drengeholdet i Viking heller ikke kommer i aktion i weekenden, da søndagens hjemmekamp mod BK Ydun 2 er blevet aflyst, da udeholdet er ramt af corona.

---

Oprindelig artikel:

Viking kan snuppe førstepladsen i weekenden

Lørdag og søndag spiller Viking Rønne Håndbolds herrehold to topopgør i Rønne Idrætshal mod FIF 4. Hvis rønneboerne vinder begge opgør, så overtager de zebrastribede førstepladsen i Serie 1.

Viking har vundet seks ud af otte kampe i denne sæson, hvilket placerer holdet på en andenplads i rækken. Hvis det går godt i weekendens to kampe mod Frederiksbergklubben FIF 4 - som ligger nummer fire i rækken - kan Vikings andenplads blive skiftet ud med en førsteplads. 

Viking-træner Lars Trust forventer, at begge kampe bliver svære, men er også fortrøstningsfuld, for holdet har tidligere formået at skrabe svære point til sig.  

– Begge kampe bliver svære for os. Weekendens gæster er gode til at spille det offensive spil, vi også godt kan lide at spille, så vi vil blive udfordret og kan kun håbe, at vi har tilstrækkeligt med strenge at spille på, så vi kan slippe godt fra kampene, siger han i en pressemeddelelse.

Han håber samtidig, at der vil dukke en masse tilskuere op i Rønne Idrætshal, som vil støtte holdet.

– Vi vil selvfølgelig forsøge at gøre det svært for gæsterne. Derfor håber vi på, at Rønne Idrætshal bliver fyldt med bornholmske håndboldfans, som kan give os et par procent mere, siger han og lover, at det bliver nogle tætte og spændende kampe.

– Vi glæder os, siger han.

Kampene mod FIF 4 har kampstart klokken 15.30 lørdag og klokken 11:30 søndag og begge spilles i Rønne Idrætshal.