Kuglerne ruller igen: Stor turnering vender tilbage

Kuglerne ruller igen: Stor turnering vender tilbage
Petanque Bornholm har været afholdt 11 gange og er for første gang i år siden 2019 tilbage i topform. Foto: Team Bornholm
9. MAJ 2022 • 15:30

For første gange siden 2019 bliver Petanque Bornholm i år afholdt på normal vis.


Efter en total aflysning i 2020 og et 2021 med udelukkende dansk deltagelse er Petanque Bornholm tilbage for fuld styrke. Det skriver Team Bornholm, der står bag turneringen, i en pressemeddelelse.

– Der er lagt op til mange tætte kampe, som man har mulighed for at se. Forskellen mellem sejr og nederlag afgøres ofte ved brug af et målebånd, da det er de helt små marginaler, der kan afgøre kampen. Taktik og teknik er vigtige egenskaber, når kuglerne ruller i Tejn, skriver Jacob Lund, direktør for Team Bornholm, i pressemeddelelsen.

– Den gode, afslappede og hyggelige stemning mellem kampene er en af årsagerne til, at over halvdelen af de udenøs spillere tidligere har deltaget i turneringen. Heraf har mange været med både 5, 6 og endda alle 11 gange. Det er ganske imponerende.

I år deltager 128 spillere fra Sverige, det øvrige Danmark og Bornholm. Om formiddagen skal der spilles puljekampe, og efter frokost starter finalekampene, som finder sin afgørelse tæt på klokken 16.

Petanque Bornholm har været afholdt i alt 11 gange, og turneringen finder sted på banerne på Tejn Stadion lørdag den 21. maj fra klokken 9.