Hasle trods afklapsninger: 'Vi er stadig glade for, vi tog udfordringen'

Hasle trods afklapsninger: 'Vi er stadig glade for, vi tog udfordringen'
2022 har været fyldt med op- og nedture for Hasle, som havde mest at juble over i foråret, hvor holdet vandt Bornholmsserien. Arkivfoto: Jesper Gynther
NOTITS | ABONNENT | 6. NOV 2022 • 18:16
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS | ABONNENT
6. NOV 2022 • 18:16

Selvom de er isoleret på sidstepladsen, fortryder hasleboerne ikke, at de takkede ja til at rykke op i Københavnsserien.

Lørdag tabte Hasle 4-0 på udebane til B.1960. Det var endnu et stort nederlag for Hasle, som i kampene forinden var blevet slået med 8-0, 7-0 og 7-3.

Nederlagene betyder, at Hasle overvintrer på sidstepladsen i Københavnsserien med blot fem point i 13 kampe.

Cheftræner Mathias Jensen fortryder dog ikke, at Hasle i sommer valgte at takke ja til at rykke op i stedet for at blive i Bornholmsserien og forsøge at vinde den endnu en gang.

– Vi er stadig glade for, vi har taget den udfordring. Det synes jeg trods alt, at spillerne skal have kredit for, siger han og minder om, at det var meget få af spillerne på holdet, som havde prøvet at spille i så svær en række før.

– Det har været mentalt hårdt for dem at møde modstandere hver weekend, som er bedre end dem selv, og også nogle gange meget bedre end dem selv, siger han.

Hasle skal indhente ni point i foråret, hvis de skal overleve i rækken. Lige nu handler det dog ikke om at kigge på stillingen, mener cheftræneren.

– Vi skal sættes os nye målsætninger.

– Vores målsætning var at redde os, men rent mentalt - uanset hvor godt vi kommer fra start til foråret - så vil det stadig være en kedelig ting at kigge på stillingen.

– Så vi skal bare kigge på os selv og se hvor langt, det rækker, siger han og oplyser, at holdet nu har en enkelt træning tilbage, hvorefter spillerne kan holde en pause fra fodbold.

Stillingen i Københavnsserien

1. FB 29 point

2. Sundby 27 point

3. Vigerslev 23 point

4. Husum 21 point

5. B.1960 21 point

6. Fremad Valby 21 point

7. Frem 18 point

8. NB Bornholm 17 point

9. Nørrebro FF 16 point

10. Hvidovre IF 15 point

11. Union 14 point

12. Skovshoved 14 point

13. B 1903 12 point

14. Hasle 5 point

HVOR DRØMMER VI OS HEN? OM KULTUREN

Hvad skal fremtiden være, når det gælder Bornholm og kulturen. En rækker engagerede og vidende eksperter og læsere bidrager med deres bud. Send gerne dine tanker til debat@tidende.dk.

DEBAT | ABONNENT

Ø-kultur?