Hammer Trail udvider med enormt langt o-løb

Hammer Trail udvider med enormt langt o-løb
Der skal findes poster, når Hammer Trail afvikles til januar. Privatfoto
NOTITS | 9. NOV 2022 • 11:41
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
9. NOV 2022 • 11:41

Salomon Hammer Trail skal ikke længere kun være for trailløbere.

Når vinterudgaven af løbet afvikles den 28. januar, vil der som noget nyt blive mulighed for at prøve kræfter med ultra-orienteringsløb. 

Der vil blive udbudt tre forskellige orienteringsløbsbaner på henholdsvis 15, 25 og 40 kilometer, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Alle tre baner vil være kategoriseret som svær/sort, og det er således et krav at man er rimelig erfaren orienteringsløber, foruden at formen selvfølgelig er i orden, fortæller Lene formand Møller fra Tejn IF, som vil arrangere løbet i samarbejde med Viking Atletiks orienteringsafdeling.

Orienteringsløberne vil blive sendt af sted mellem klokken 9 og 9.30 med to minutters mellemrum, og maksimal tid for at gennemføre de tre baner er tre, fem og otte timer. 

Der løbes på en kombination af Höst-Open kortet over Hammeren fra 2021 og DM-kortet over Slotslyngen fra 2022. Der vil være oplagte vejvalg, som undervejs bringer løberne forbi det kendte Hammer Trail-depot ved Brohuset.

– Vi ser frem til at byde o-løberne velkommen til Salomon Hammer Trail, fortæller Lene Møller.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 29-11-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Onsdag: Overvej at spise ude eller hente en omgang take away ;-). Fra 17-21 koster det dyrt at fyre op i pander, gryder og ovn. Gennemsnitsprisen for de fire timer er 5,27 kr./kWh. Vi savner en god gang vind til at presse priserne, men vejrudsigten skuffer helt frem til weekenden.  Brug strømmen efter kl. 22, selv om den koster 3 kr./kWh alt inklusive. Det er ikke sikkert, at det bliver billigere i morgen.

Bornholms energi og forsyning