Fond gør det muligt at få fornemt besøg

Fond gør det muligt at få fornemt besøg
Norske Tarik Hopstock og irske Rosa Walsh-Mccann var til stede, da Nordea-direktør Morten Hjorth Hansen overrakte Nordea-fondens støtte til Rock Solid Fightings formand, Dennis Gade Kofod. Eget foto
NYHED | 20. JUL 2024 • 05:30
Henrik Nielsen
Journalist
NYHED
20. JUL 2024 • 05:30

Nordea-fonden har støttet kampsportsklubben Rock Solid Fightings sommerlejr.

To europamestre og en norsk stjernekæmper har her i juli besøgt den lokale kampsportsklub Rock Solid Fighting for at deltage i klubbens årlige sommerlejr. At det kunne lade sig gøre, skyldes en kombination af entusiastiske, frivillige kræfter og en donation fra en fond, fortæller formand Dennis Gade Kofod.

– Vores sommerlejr er vokset. Vi har gæster fra hele Danmark og dele af Europa. Det kan kun lade sig gøre, når det frivillige arbejde bliver bakket op med økonomi fra en fond. Vi har en meget velfungerende forening, men Bornholm har ikke det største befolkningsgrundlag, så et arrangement som det her har brug for økonomisk opbakning. Her har Nordea-fonden en fantastisk profil. Det er vi meget taknemmelige for, siger han i en pressemeddelelse.

Rock Solid Fighting har fået 25.000 kroner. Filialdirektør Morten Hjorth Hansen fra Nordea Bornholm var forbi for at overrække donationen, men han deltog ikke i kamptræningen. Han er glad for at kunne støtte den lokale kampsportsklub på vegne af Nordea-fonden.

– Sidste år var jeg ude og besøge Budo-Kan-huset for første gang. At kunne besøge sommer-campen i år og mærke den energi, der summer herude, bekræfter mig blot endnu mere i, at det er en super god organisation, som får glæde af støttemidlerne. Det er imponerende, at en lille, lokal jiu-jitsu-klub på Bornholm kan trække to europamestre herover og få udsolgt campen næsten et halvt år i forvejen. Alene det fortjener et sort bælte i mine øjne, siger Morten Hjorth Hansen.

I Rock Solid Fighting drømmer man om, at arrangementet kan vokse lidt endnu, og til næste år er der booket plads i DGI-hallen i Rønne.

– Det kræver dog, at vi kan anskaffe 200 kvadratmeter letvægtsmåtter, så når jeg har ryddet op og gjort rent her, så skal jeg sammen med vores frivillige lægge et budget for næste år og forsøge at formulere nogle ansøgninger, så vi kan holde gang i sommerlejren og foreningslivet, fortæller Dennis Gade Kofod.

Rock Solid Fighting er en del af Budo-Kan, der holder til på Ved Lunden i Rønne. Budo-Kan er et kampsportshus, der huser tre stilarter.

Følg debatten på facebook!
FÅ ABONNEMENT