Findes Danmarks sejeste idrætslærer på Bornholm?
Jagten på Bornholms sejeste idrætslærer kan gå i gang. Måske findes den heldige vinder på Bornholm, som kan indstilles af lærere, elever og forældre. Foto: Berit Hvassum

NOTITS | BORNHOLM
27. OKT 2021 • 18:30
Berit Hvassum
Journalist

Findes Danmarks sejeste idrætslærer på Bornholm?

Skole OL hylder igen i år idrætsfaget og idrætslærerne med en pris til den sejeste idrætslærer i Danmark.


Med Danmarks Sejeste Idrætslærer sætter Skole OL fokus på idrætsfaget og på de idrætslærer, som gør en ekstraordinær indsats for at få børn og unge til at opleve glæden ved idræt i skolen, fremgår det i en pressemeddelelse fra Skole OL, der samarbejder med Dansk Skoleidræt om prisen.

Og det er en ikke helt ligegyldig præmie, som en bornholmsk idrætslærer og skole kan se frem til.

Præmien er nemlig 25.000 kroner til nyt idrætsudstyr til skolen og et valgfrit kursus til alle skolens idrætslærere.

Kåringen af Danmarks sejeste idrætslærer afvikles som en landsdækkende konkurrence, hvor elever, forældre, kollegaer og/eller skoleledelsen kan indstille en idrætslærer til prisen. En komité, bestående af samarbejdspartnerne bag prisen, udvælger blandt de indstillede kandidater 3 finalister, som går videre til et finaleheat om at blive Danmarks Sejeste Idrætslærer.

Kriterierne for at blive kåret til Danmarks sejeste idrætslærer gives til en exceptionel god idrætslærer, der har et stærkt fagligt og didaktisk fundament og som leverer en alsidig og meningsfuld idrætsundervisning, der skaber bevægelsesglæde og giver eleverne lyst til at deltage.

– Danmarks Sejeste Idrætslærer formår på en og samme tid at skabe fællesskab, færdighed, fairplay og giver alle elever succesoplevelser samt særlige oplevelser med idræt, oplyser Skole OL.

Indstillingen foregår via www.skoleol.dk, hvor lærere, elever og forældre har mulighed for at indstille deres favorit til prisen.

Det er muligt at indstille frem til og med den 17. december 2021.

Til februar 2022 kåres vinderen med et brag af en overraskelsesfest på skolen.Flere nyheder