Det ser sort ud for de røde i bunden af Københavnsserien
Peter Feldfoss: - Vi er inde i en dårlig stime. Foto: Jens-Erik Larsen

16. MAJ 2021 • 09:17SPORT • GRATIS

Det ser sort ud for de røde i bunden af Københavnsserien

FODBOLD

Der var lagt op til et bundbrag lørdag eftermiddag i Frederiksberg Idrætspark, da KB tog i mod RIK, men dramaet udeblev fuldstændig, da hjemmeholdet vandt en stensikker sejr på 3-0. Nu skal der snart et mirakel til, for at RIK skal undgå nedrykning fra Københavnsserien, men de har ikke opgivet håbet endnu.

– Nej, så længe der er en teoretisk mulighed for at overleve, vil vi tro og spille for det. Nu har vi fire hjemmekampe i træk, og kan vi vinde dem, så er vi med igen. Vi tager en kamp ad gangen. Det bliver fem finaler de sidste fem kampe, konstaterede RIK-anfører Peter Feldfoss efter nederlaget til KB, som sendte bornholmerne ned på rækkens sidste plads.

RIK var sådan set flot med i kampen på Frederiksberg og var både spillemæssigt og hvad boldbesiddelse angår på lige fod med KB. Men når tingene skal afgøres i de to felter, så har RIK p.t. bare ikke standarden til at begå sig i Københavnsserien. Der bliver lavet elementære fejl, og de chancer, man får tilspillet sig, er man ikke i stand til at udnytte.

Når der skrives chancer i kampen mod KB, så er det nok at overdrive. Først i kampens sidste minut havde Nicolai Riis Rander et flot hovedstød, som var farligt. I de resterende 89 minutter var forsøgene fra Martin Andersen, Mads Aagurd, Emil Pedersen og Patrick Böiken mildt sagt noget, man normalt ikke ville have noteret på blokken.

Masser af KB-chancer

KB satte hurtigt tingene på plads, og efter RIKs målmand Thomas Kullenberg Olsen flot havde afværget et forsøg i kampens indledende minutter, bragte KB sig efter et flot angreb foran med 1-0 efter ti minutters spil.

Thomas Kullenberg Olsen måtte kort efter parere et flot frispark op på overliggeren kort, men efter en halv times spil var RIK-keeperen chanceløs, da Lamina Kamara efter et flot kontraangreb øhede KB-føringen til 2-0.

Kort før pausen var det også tæt på at blive 3-0, men igen var Thomas Kullenberg Olsen på sin plads og fik afværget med hjælp af den ene stolpe.

– Jeg talte med store bogstaver i pausen. Vi overholdt slet ikke de aftaler, vi var blevet enige om. Det er første gang i min tid som træner, at jeg er skuffet over vores indsats. I de andre kampe har vi prøvet at spille fodbold, men i dag har vi en total offday. Vi skulle jo have tre point med os hjem i dag, men det fik vi ikke, sagde en tydeligt utilfreds RIK-træner Nicklas Pedersen.

RIKs spil blev lidt bedre efter pausen, men true hjemmeholdet kom de aldrig til. Det hjalp, at Alexander K. Pedersen kom på banen, men det var slet ikke nok til at ligge et tryk på hjemmeholdet.

KB havde en dobbeltchance som RIKs bedste spiller, Thomas Kullenberg Olsen flot fik afværget sammen med sit forsvar, inden man et kvarter før tid blev vidne til et mål af den sjældne slags. Lasse Larsen sendte et drøn af et langskud afsted på en returbold, og det fløj direkte ind i det modsatte målhjørne. Et drømmemål, som var hele kampen værd.

– Vi laver to dumme fejl ved deres to første mål. Det tredje mål – ja, KB´eren vil nok aldrig ramme den bold sådan igen. Men de scorer på deres chancer, og vi får ikke puttet vores ind. Vi spiller bedre i 2. halvleg. Her begynder vi at spille fodbold, for det gjorde vi ikke i 1. halvleg. 3-0 til dem er et skuffende resultat for os. Vi er inde i en dårlig stime, og den skal vi bryde med det samme for at overleve, konstaterede Peter Feldfoss, der igen bar anførerbindet i den skadede Nicolai Olsens fravær.

 

Kampfakta

3-0

KB 2 - RIK

Københavnsserien

MÅL:

1-0 Lasse Larsen (10)

2-0 Lamina Kamara (30)

3-0 Lasse Larsen (75)

GULE KORT:

Andreas Jensen, KB (31)

Emil Pedersen, RIK (60)
Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.