De unge løb med sejren på Old Course

De unge løb med sejren på Old Course
De mange præmietagere på Old Course. Eget foto
NOTITS | ABONNENT | 31. MAJ 2023 • 11:43
NOTITS | ABONNENT
31. MAJ 2023 • 11:43

60 golfspillere fordelt i to rækker dystede søndag i formatet greensome på Old Course i Rø.

I et nyhedsbrev fra Nordbornholms Golfklub oplyses det, at sejren i A-rækken gik til de to unge spillere Frederik Klenum og Tobias Thisen med 43 point og et slag over banens par. Andenpladsen gik til Gitte og Henrik Vang fra Nexø, mens Andreas Bille Brahe og Jan Musiolik tog sig af tredjepladsen. Per Ole Holm og Brian Akstrup indtog fjerdepladsen.

Turneringen var sponsoreret af Øjenklinikken Bornholm og Rebornage, og det var derfor naturligt, at vinderne af B-rækken Jakob Friis og Filippa C. Friis, som driver Øjenklinikken Bornholm, lod deres placering gå videre til Thomas Nymark og Henrik Pedersen, der i øvrigt opnåede samme pointantal som de to gange Friis.

Jørn Ole Poulsen og Anette Wind fra BGK blev nummer tre, og Bettina West og Jane Jakobsen landede på fjerdepladsen.

I tættest på hul-konkurrencen var det på hul 4 i A-rækken Birthe Skov med 5,91 m og i B-rækken Frithjof Peitz med 3,74 m, der tog sig af præmierne.

På hul 13 var Rikke Louise Høy Falsner 1,27 m fra i A-rækken, og Thomas Nymark var 1,28 m fra hullet i B-rækken. Alle fire spillere og deres makkere fik forfriskninger fra Svaneke Bryghus.

jdm