Bordtennisunion får 10.000 kroner af fond

Bordtennisunion får 10.000 kroner af fond
Mens coronarestriktionerne har sat bordtennistræningen på pause, har BBTK brugt ventetiden på at sende ansøgninger til fonde. Nu er de første 10.000 kroner hentet ind, og formand Kenny Jensen håber på at to andre fondsansøgninger også bliver godkendt. Arkivfoto: Berit Hvassum
| 16. FEB 2021 • 10:10
Af:
Jesper Gynther

16. FEB 2021 • 10:10

BORDTENNIS

Bornholms Bordtennis Klubber (BBTK) har fået 10.000 kroner af Nordea Fonden, og pengene skal bruges på spillertøj, oplyser formand Kenny Jensen.

– Vi har søgt om penge til at kunne købe nyt spillertøj til de spillere, som er med til vores fællestræninger, og som rejser med til stævner ovre, siger han.

Med pengene fra fonden kombineret med nogle penge fra sponsorer kan unionen dermed købe tøj til 15 ungdomsspillere samt til et par enkelte voksne, som hjælper til med at træne spillerne.

Kenny Jensen oplyser desuden, at BBTK også har søgt om støtte fra Bornholms Brand og Sparekassen fonden til at kunne købe nyt materiel til unionens depot i Haslehallen.

– Vi har noget materiel, der er blevet slidt, for der er jo intet, der holder evigt, siger han og forklarer, at BBTK pt. mangler et par dommerborde, nogle tælletavler og en del bander, ligesom man også håber at kunne skifte et par borde ud.

– Det er det, der er vores mål i hvert fald, siger formanden og oplyser, at ansøgningen til Sparekassen fonden bliver behandlet den 22. februar, mens Bornholms Brand vil svare inden for de kommende tre måneder.