Alderspræsident forlænger kontrakt

Alderspræsident forlænger kontrakt
Martin Toft Madsen vil være fyldt 39 år, inden 2024-sæsonen begynder. Arkivfoto: Berit Hvassum
NOTITS | 3. NOV 2023 • 13:24
Jesper Gynther
Journalist
NOTITS
3. NOV 2023 • 13:24

Tempospecialisten Martin Toft Madsen fortsætter hos BHS-PL Beton Bornholm næste år, og dermed skal han køre sin 13. sæson for det bornholmske kontinentalhold. Med sine 38 år bliver han samtidig holdets suveræne alderspræsident, og han skal være med til at støtte og hjælpe de unge ryttere, oplyser holdet på sin facebookside.

– Toft er jo blevet synonym med vores cykelhold. Vi har nærmest hele vores historie sammen og har udviklet os sammen gennem de mange år, siger sportschef Jesper Andreasen, som også har været holdkammerat med Toft, da han selv var aktiv rytter.

Der er flere fordele ved at forlænge kontrakten, mener sportschefen, som peger på, at Toft stadig har et højt niveau, især på enkeltstartscyklen, og så kan han bidrage med en enorm videom om disciplinen til sine holdkammerater. Derudover er Toft, som er uddannet ingeniør, med til at udvikle holdets Python cykler og tøj fra Humanspeed.

– Derudover er Toft afgørende for vores værdier og kultur på holdet, som han med sit altid gode humør, er med til at føre videre. Det er imponerende at Toft stadig kan være med, og selvom han fylder 39 år, før 2024-sæsonen starter, så er vi ikke et sekund i tvivl om, at han vil levere resultater igen i næste sæson, siger Jesper Andreasen.

Martin Toft Madsen vandt hele tre cykelløb i 2023 og blev nr. 2 i den første Demin Cup-afdeling, kun slået med fem sekunder. Han punkterede desværre under enkeltstarten i PostNord Danmark Rundt, men fik vist med 6. pladsen til DM, at man stadig skal regne ham som en af favoritterne, når han kører i et internationalt felt.

– Jeg har helt klart stadig ambitioner om at præstere resultater på cyklen. Jeg mener, at jeg har mere i mig, og derfor er jeg også fast besluttet på, at 2024 bliver en god sæson. Jeg er rigtig glad for min rolle på BHS – PL Beton Bornholm, hvor jeg får frie rammer til at præstere på enkeltstartcyklen, men hvor jeg samtidig kan give en masse af mine erfaringer videre til de unge gutter på holdet, og samtidig sikre, at holdets udstyr spiller maksimalt. Vi har nogle virkelige gode samarbejdspartnere, som er meget interesserede i at udvikle sig sammen med os, hvilket er en stor fornøjelse for mig, siger Martin Toft Madsen.

Dermed er BHS–PL Beton Bornholms 2024-hold nu på plads. Det består af 15 ryttere: Andreas Krogh Jensen, Emil Schandorff, Robin Skivild, Mikkel Øritsland, Sebastian Ryttersgaard, Jacob Schebye, Mads-Emil Dupont Hougaard, Asger Røjbek Sørensen, Martin Szokody, Andreas Aidel, Tobias Aagaard Hansen, Mads Berg, Victor Grue Enggaard, Boas Lysgaard og altså Martin Toft Madsen.

DAGENS ELUDSIGT BORNHOLM
DET FRIE VALG / 11-12-2023 / ELPRIS+SPOTTILLÆG / AFGIFTER / NETTARIF

Mandag: Mandagens anbefaling er nem. Efter kl. 06 er prisen stabil resten af dagen på omkring 2,50 kr./kWh alt inkl., hvis du altså lige springer kogespidsen (17-21) over. Læg mærke til, at kogespidsen langsomt nærmer sig 4,00 kr./kWh. Opdateret 00.14. Næste opdatering 13.15.

Bornholms energi og forsyning