Trange kår i venteværelset? Her er 3 små stole at stille an

SPONSORERET AF WWW.KINNARPS.DK

Trange kår i venteværelset? Her er 3 små stole at stille an

ANNONCE FRA www.kinnarps.dk

Hvor du rent ergonomisk værner om dine kontoransattes sundhed enten ved at investere i et hæve-sænkebord eller ergonomiske kontorstole, så er det nogle andre behov, der gør sig gældende ude i lobbyen eller din virksomheds venteværelse. Selvom det selvfølgelig ville være fedt, om du kunne stille en loungesofa an til gæster, kan trange pladsforhold gøre visse andre kontormøbler gældende.
Se mulighederne inden for siddepladser, der ikke optager for meget plads.

Barstole er et eksempel på kontormøbler, der optager begrænset plads
Barstole er gode møbler at indføre, da de har lav vægt, ikke lægger beslag på synderligt med plads og giver ventende mulighed for at variere deres siddestilling en lille smule. For de kan enten sidde med benene dinglende fra stolen (eller solidt placeret på gulvet, alt efter benlængde), eller de kan støtte fødderne på chassiset. Stolene er ikke gode at sidde i dagen lang, men er fine til kort venten.

Siddepuffer har et mere komfortabelt sæde end barstole
Siddepuffer kunne du også få, og de minder om barstole for så vidt, som de intet ryglæn har. Sædet på en siddepuf er dog mere komfortabelt end de hårdere sæder, de fleste barstole byder på. Derfor kan en siddepuf være en nyttig siddeplads for både voksne og børn, hvor det dog især er børn, der oplever pufferne som komfortable. For helt generelt har siddepuffer en lavere højde end fx barstole.

Skaf siddepladser til flere mennesker med en indendørs picnicbænk
Hvor barstole og siddepuffer er beregnet til blot én person ad gangen og derfor ikke lægger beslag på synderligt med plads, kan du også nemt finde siddepladser til flere mennesker, uden du skal ofre for mange kvadratmeter på at have dem stående. Indendørs picnicbænke har en smal bredde, da de ikke har ryglæn eller tykke, plyssede puder. Det gør dem ideelle til dit firmas lille venteværelse.Flere nyheder