Sådan ansøger du om ESTA til USA
SPONSORERET AF E-VISA.DK • GRATIS

Sådan ansøger du om ESTA til USA

ANNONCE:

Verden åbner op igen, og du har måske allerede planlagt, hvor din næste rejse skal gå til. Hvis du har planer om at rejse over Atlanten til USA, så er det vigtigt at have styr på papirerne. I USA er det nemlig lovpligtigt med den forhåndsgodkendelse, som hedder ESTA. Du kan læse med her, hvis du er i tvivl om, hvordan du skal bære dig ad med at få ESTA eller hvis du er tvivl om, hvad det indebærer.

Hvad er ESTA?

Når du rejser ind i USA, skal du have den elektroniske rejseautorisation; ESTA, som står for Electronic System for Travel Authorisation og som altså sikre dig at kunne rejse ind i landet uden problemer. Med ESTA kontrolleres det, at den rejsende opfylder de forskellige indrejsekrav. Med ESTA kan du sikre dig 90 dages visumfri ophold i USA ad gange. Dit ESTA gælder i to år og koster ned til 14 dollars, hvilket svarer til ca. 86 danske kroner.

Hvordan får man ESTA?

I din ESTA ansøgning skal du besvare en række spørgsmål, som sikrer at du opfylder de indrejsekrav, der forlanges. Spørgsmålene handler om formålet med din rejse til USA samt dine tidligere rejseaktiviteter og din baggrund. Derudover er det selvfølgelig nødvendigt med dine pasoplysninger, da de dermed kan registrere dit ESTA gennem dit pasnummer. Det tager omkring 72 timer før du får svar på din ansøgning.

Nemt og elektronisk

Når du først har fået godkendt dit ESTA, så er det koblet op til dit pasnummer og kan findes frem ved at scanne dit pas. Du skal derfor ikke bekymre dig om endnu et papir, du skal have med på rejsen. Efter du har gennemført ansøgningen til ESTA, og den er godkendt, så er der styr på din indrejse i USA. Du slipper ikke for grænsekontrollen, når du lander i USA, men du glider formentlig igennem, da du på forhånd er godkendt.Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.