Robotstøvsuger vs. Ledningsfrie støvsugere

SPONSORERET AF BEDSTTEST.DK

Robotstøvsuger vs. Ledningsfrie støvsugere

ANNONCE:

Ledningsløse støvsugere har eksisteret i et stykke tid og er generelt bedre end deres ledningsbaserede modstykker. Det skyldes, at de kan bruges overalt og ikke kun i områder, hvor der er en stikkontakt i nærheden. De giver også mere bekvemmelighed, da du ikke behøver at bekymre dig om at pakke ledningen ind, når du er færdig med at bruge den.

Robotstøvsugere er den nye dreng i klassen, og er kun blevet mere og mere populære, fordi de gør alt arbejdet for dig, mens du er på arbejde, eller sidder derhjemme og nyder en kop kaffe i sofaen. Der er mange bekvemmelige fordele ved en robotstøvsuger, men kan den måle sig med en ledningsfri støvsuger? Læs med i denne artikel og få svaret.

Fordele og ulemper ved ledningsfrie støvsugere

Der er flere fordele ved at vælge en ledningsfri støvsuger. Den ene er mobiliteten og det at man ikke er afhængig af at være i nærheden af en stikkontakt, mens en anden er at man slipper for alt besværet ved at skulle rulle en ledning sammen, eller bøvle med automatisk der ikke kan rulle hele ledningen ind.

Der er dog også ulemper ved en ledningsfri støvsuger. De ledningsfrie støvsugere kører på batterier og ulempen her, er at de ofte ikke holder særlig længe inden man skal oplade igen. En anden ting er sugekraften. En støvsuger på batterier er ikke lige så kraftfuld som dens almindelige modstykke, og det trækker ned i bedømmelsen.

Hvis du vil vide mere så læs denne ledningsfri støvsuger test

Fordele og ulemper ved robotstøvsugere

En robotstøvsuger er smart, da den kan klare arbejdet selv, uden at du behøver at rejse dig fra sofaen. Men er den lige så smart som den lyder? Den største fordel er selvfølgelig at den kan klare opgaven uden din indblanding, mens en anden fordel er at den kan gøre det mens du ikke er hjemme, så du kommer hjem til et rent hjem.

En robotstøvsuger har dog også nogle ulemper. Den største ulempe er, at den ikke virker på gulvtæpper. Det er en stor ulempe for mennesker der har gulvtæpper i deres hjem. Derudover oplever nogle robotstøvsugere problemer med deres sensorer, og sætter sig derfor fast, eller kører ind i en væg og går ud.

Hvis du vil vide mere kan du læse denne test af robotstøvsuger

Konklusion

Uanset hvor smarte de lyder, så har begge typer støvsugere nogle klare ulemper, der gør at mange mennesker vil være tilbøjelige til at vælge dem fra. De har dog også begge nogle fordele der gør, at de vil være en kærkommen tilføjelse til mange hjem. Begge typer har som sagt nogle eftertragtede kvaliteter, men hvis skal vælge en støvsugertype som den bedste af de to, er det den ledningsfrie støvsuger.

Batterilevetid og suge kraft, er i vores øjne et mindre problem, end en støvsuger der kun virker på gulve og ovenikøbet ofte mister orienteringen og kører ind i ting. Det ville være ærgerligt at komme hjem og se, at den vase du arvede fra din tante, lå i tusind stykker på gulvet, fordi din robotstøvsuger er kørt ind i kommoden.Flere nyheder