Laminatgulvet er det perfekte alternativ til et ægte trægulv – her er alle fordelene

Laminatgulvet er det perfekte alternativ til et ægte trægulv – her er alle fordelene
SPONSERET AF VIBORGGULVFORUM.DK |

ANNONCE fra viborggulvforum.dk

Når man enten skal renovere sit hjem eller lave en tilbygning, så er der rigtig mange overvejelser, som man skal gøre sig, når det kommer til valg af materialer. Et punkt, som er særligt vigtigt, er valg af ens gulv, da det er noget er det vigtigste når det kommer til det udtryk, som rummet får.

Der er rigtig mange forskellige muligheder, når det kommer til valg af materialer til gulvet, da der findes et hav af forskellige træsorter, tæpper og andre materialer, som kan have stor betydning for rummets endelige udtryk.

I denne artikel har vi valgt at fokusere på et af de mest populære materialer, når det kommer til gulve – nemlig laminat. Der er utroligt mange fordele forbundet med laminatgulve som et godt alternativ til trægulve, og vi vil i denne artikel gøre dig klogere på det hele.

Laminatgulve er enormt slidstærke
En af de største fordele, som er forbundet med laminatgulve, er, at det er et materiale, som er enormt slidstærkt. Laminatgulvet er lavet af et materiale, som kan tåle utroligt meget belastning uden, at der bliver lavet mærker og eller ridser i gulvet. Hvis man gerne vil have en trælook på gulvet i rummet, men er nervøs for, at der kommer mærker og ridser i gulvet, så kan det altså være en rigtig god idé at investere i et laminatgulv til rummet.

Gulvet er derfor også stort set vedligeholdesfrit, da man ikke kan slibe på et laminatgulv. Man skal derfor blot sørge for rengøringen af gulvet.

Prisen er meget fordelagtig
En anden meget stor fordel, som er forbundet med laminatgulve, er, at prisen er meget fordelagtig i forhold til storebroren, som er trægulvet. Laminatgulvet har et look som ligner et ægte trægulv utroligt meget, men prisen er en helt anden, da man sparer en del penge ved at vælge et laminatgulv.

Da det er en billigere løsning, er der naturligvis også et par ulemper, når man sammenligner med trægulve. Laminatgulve har nemlig en begrænset levetid i forhold til trægulve, som stort set kan holde til evig tid, med den rette vedligeholdelse. Laminatgulve kan godt trænge til en udskiftning efter 15 – 20, da materialet naturligt vil blive slidt med tiden uden, at man kan gøre noget for at reparere på det. Man skal derfor ære forberedt på at laminatgulve er en fordelagtig løsning, når det kommer til prisen, men det er ikke en løsning, som kan holde for evigt.

Kommer i forskellige udseender
Laminatgulve kommer desuden i et hav af forskellige udseender alt efter hvad man ønsker. Det er i løbet af de seneste år blevet meget populært at have trægulve, hvilket producenterne af laminatgulve har taget til sig. Laminatgulve kan derfor fås i mange varianter, som er designet til at ligne trægulve i mange forskellige træsorter og farver. Man er dog ikke begrænset til kun at kunne få laminat, som ligner trægulve, da man også man få laminat i enkle farver, som ikke nødvendigvis skal forestille noget.

Man skal derfor tænke laminatgulve som en gulvløsning, som ikke har nogle grænser, og hvor man kan få lige det udtryk som man ønsker til en meget fordelagtig pris.