Inspiration til indretning af en folkeskole
SPONSORERET AF ST-SKOLEINVENTAR.DK • GRATIS

Inspiration til indretning af en folkeskole

ANNONCE:

Arbejder du på en folkeskole, og mangler du inspiration til indretning samt inventar af en folkeskole? Der er mange forskellige måder og indrette en folkeskole på. Det er dog vigtigt, at det ser indbydende ud samt giver følelse af et lærerigt miljø. Du vil i dette indlæg få inspiration, til hvordan du kan få det bedst mulig slutscenarie. 

Inventar

Når det kommer til skoleinventar, er det vigtigt at både eleverne så vidt som lærerne får det bedst tilbudte. At gå på kompromis er ikke en mulighed, når det omhandler muligheden for at blive bedre og lære mere. Når du skal vælge møbler og inventar til skoler, er det vigtigt, at det bliver sat pris på kvalitet. Det vil sige, at eleverne skal have gode vilkår, for at lære bedst muligt, og derfor kræver det også behageligt samt kvalitetsrig inventar som giver eleverne en følelse af komfort. Typisk hvis eleverne føler komfort i deres møbler og inventar, så giver det dem et højere koncentrationsniveau og kan gøre læringsprocessen bedre. Hvis møblerne er dårligt tilpassede, kan dette medføre til fysiske problemer såsom, muskelspændinger, rygproblemer, hovedpine og uro i ben og fødder. Dette vil påvirke elevens generelle koncentration samt trivsel. Indførelsen af en helhedsskole kan medføre et større samt mere intensivt forbrug af alle de fysiske rammer såsom inventar og møbler. Dette øger også de krav der er, til muligheden for variation i løbet af en skoledag. Der er i dag et større forbrug af digitale hjælpemidler såsom tablets og computere. Dette vil stille et krav, til at møblerne skal være designet til, at kunne benytte sig af disse hjælpemidler og stadig have komfort. 

Indretning

Når du har fundet de rigtige møbler samt inventar er det vigtigt, at indretningen sidder lige i skabet. Indretning af møbler og inventar på en folkeskole skal kunne rumme mange ting. Det skal kunne opfylde funktionerne såsom, holdundervisning, gruppearbejde, klasseundervisning pauser og individuel fordybelse. Der er derfor mange hensyn, der skal tages når der tales om rummenes indretning. Dette vil også sige, at rummene kan indrettes på forskellige måder, så de kan bruges til alle de ovennævnte ting. Indretningen skal give eleverne samt lærerne den rette stemning. Dette kan sætte dem i et bedre humør, da rummet indretning kan påvirke, hvordan de reagerer psykisk. Da indretningen skal kunne rumme flere forskellige sammenhænge, stiller indretningen også krav til meget fleksibilitet. Der skal være plads til studiearbejdspladser, da dette kan understøtte den mere moderne læringsform, samt skabe et fagligt og socialt netværk. Dette kan mindske frafald for eleverne og give et bedre studiemiljø. Debat: Biblioteket ingen ønsker
7. MAJ 2021 • 16:16DEBAT • GRATIS

Debat: Biblioteket ingen ønsker

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Nanna Krogh (konstitueret chefredaktør)
nk@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.