Hvad skal du lave med børnene i weekenden?

Hvad skal du lave med børnene i weekenden?
SPONSERET AF BOERNEBOBLEN.DK

ANNONCE fra boerneboblen.dk

Weekenden er endelig kommet, og nu skal der slappes af og tilbringes en masse hyggelig kvalitetstid med dine børn. Måske det bare står på råhygge hjemme hos jer selv med film eller leg. Det kan også være, du gerne vil ud og opleve noget i weekenden sammen med dine børn. Men hvad skal man lige finde på? Det har vi givet nogle bud på i denne artikel. Så læs med her, og lad dig inspirere til, hvad du kan lave i weekenden med dine børn.

Museum
Hvis du har ældre børn, så kan et museumsbesøg være helt oplagt for jer. Det er en god måde at kombinere både underholdning og læring på, når I skal ud og opleve noget i weekenden. Der er mange museum at vælge i mellem, og det skal nok også passe til dine børns interesseområde. Det kan være et naturvidenskabeligt museum eller et museum med ting fra gamle dage? Gør det til en udflugt for hele familien, når I skal afsted. Det kan være ret så hyggeligt og I kan sågar tage madpakken med jer, når I skal afsted.

Kreativ leg
Hvis dine børn er meget kreative anlagt, så er der et stort udbud af kreative aktiviteter. Det kan både være leg og læring med maling, tegning, eller formning, som du kan tage dine børn med til. Der er sågar også mulighed for, at dine børn kan lave deres eget keramik. Så har du allerede fødselsdagsgaverne til mormor og morfar i hus! Du kan enten opsøge skoler eller institutioner, om de tilbyder nogle aktiviteter i weekenden for børn, når det kommer til de kreative projekter.

Dans og bevægelse
Du kan inddrage hele familien i aktiviteter, hvor I skal bevæge jer og danse rundt. Det passer til børn i alle aldre, og det er et garanteret hit! Du kan finde hold, hvor der er fokus på en bestemt danseart eller rytmiske øvelser, der styrker dit barns motorik og sanser. Det er helt ideelt for børnefamilier og giver sikkert også dejlige trætte børn at putte om aftenen. Du kan søge på aktiviteter for børn i København på Google, hvis du bor i det område. Så kan du se udbuddet, og hvilke hold du kan tilmelde dig og dine børn til i weekenden. Der kan godt være rift om pladserne, så vær ude i god tid, når du skal tilmelde jer.