Har du brug for en sikkerhedskniv?

Har du brug for en sikkerhedskniv?
SPONSERET AF HALCOSAFETYKNIVES.DK |

ANNONCE fra halcosafetyknives.dk

Har du overvejet at gøre brug af sikkerhedsknive på arbejdspladsen eller derhjemme? Hvad vil en sikkerhedskniv egentlig sige? Og hvad vil den betyde for din dagligdag?

Hvad er en sikkerhedskniv?
Man kan en lang række forskellige sikkerhedsknive alt efter behovet. Der er en type kniv som er god til lagerarbejde, hvor der skal skæres en del kasser og pap op, og derfor har et solidt blad, som ikke knækker så let. Andre har brug for en hobbykniv til eksempelvis at skære i pap eller lignende. Uanset behovet kan en sikkerhedskniv det samme som en almindelig kniv, forskellen er bare at den er afsikret i en holder, der gør det betydeligt svære at komme til skade, både ved og udenfor brug.

Opnå mere sikkerhed og tryghed
Man bør ikke gå på kompromis med sikkerheden, når man ønsker godt og holdbart udstyr.

Med en sikkerhedskniv kan du selv skubbe bladet ud og ind, og dermed sikre at den ikke udgør en sikkerhedsrisiko, på samme måde som en almindelig kniv, hvor bladet hele tiden er fremme. På de fleste af disse knive er der ligeledes en låsemekanisme, som gør det muligt at låse kniven, så man uden yderligere overvejelser kan gå rundt med sin kniv i arbejdsbukserne.

Kender du til de forskellige modeller?
Der er faktisk en række forskellige mærker, når man taler om en sikkerhedskniv. Disse mærker kan, som så meget andet, tilbyde forskellige produkter. Det er derfor en god ide at undersøge de forskellige sikkerhedsknive der udbydes, og dermed sikre sig at man har den model og det mærke der passer bedst til ens behov. Nogle er specialdesignet til at være gode at holde ved, hvis man skal bruge dem gentagende gange over længere tid. Andre er designet til at være god til at have med rundt i lommen, og derfor ikke vejer så meget som nogle andre knive kan gøre.