Gode råd til at møde nye mennesker

LETSTALKABOUTIT.DK

Gode råd til at møde nye mennesker

ANNONCE: Er du flyttet til en ny by eller et nyt land og har derfor ikke den samme base af mennesker som du kan være fortrolig med? Det kan være svært at flytte nye steder hen, og få nye venskaber op at stå. Hvor skal du møde folk henne, og hvordan skal du få startet et venskab op? Herunder får du nogle tips til, hvordan du kan få nye bekendtskaber. Du kan også læse med her omkring personlige relationer generelt, så du måske bedre kan lære dig selv og menneskene omkring dig at kende.

Find et arbejde 

En arbejdsplads er et godt sted at starte i forhold til at skulle lære nye mennesker at kende. Her får du automatisk en kontakt til en gruppe mennesker, og ofte vil i have interesser og værdier tilfælles, grundet jeres valg af arbejdsplads. Forsøg at komme i kontakt med dine kollegaer i pauserne, ved kaffemaskinen, og i forbindelse med arbejdsopgaver. Forsøg også at deltage i eventuelle firmaarrangementer så du kan lære dine kollegaer at kende i en mere afslappet kontekst. Det kan virke angstprovokerende i starten hvis du endnu ikke kender så mange, men prøv dig frem og se om du kan få en god forbindelse med nogle af dine kollegaer.

Prøv nye fritidsinteresser 

En anden rigtig god måde at få nye relationer på, er ved at starte til en eller anden form for fritidsinteresse. Det kan være alt fra diverse sportsaktiviteter til kreative fremstillinger eller noget helt tredje. Har du eksempelvis tidligere gået til en sportsgren som håndbold, badminton eller andet, kan du forsøge dig med at finde en forening hvor du kan tilmelde dig et hold. På den måde kan du få mødt en masse søde mennesker, som deler en interesse med dig. En holdsport er genial til hurtigt at give dig et sammenhold med en ny gruppe af mennesker, da i automatisk vil blive rystet sammen når i spiller jeres sport sammen.

Vær åben 

Det kan lyde banalt, men det er en rigtig vigtig del af det at møde nye relationer. Sørg for at have et åbent sind, og vær ikke bange for at dele lidt ud af dig selv, så folk får muligheden for at lære dig at kende. Sig ja til ting hvis du bliver spurgt, og prøv at komme lidt ud af din comfort zone. Det kan være skræmmende at tage til arrangementer med mennesker du næsten lige har mødt, men det er den helt perfekte måde at få et godt forhold til andre personer på.

Flere nyheder