Få bugt med de irriterende linjer og rynker omkring øjnene

SURISURI.DK • GRATIS

Få bugt med de irriterende linjer og rynker omkring øjnene

ANNONCE: Rynker og linjer overalt på hele kroppen er en naturlig del af det at blive gammel, men det betyder bestemt ikke, at man bare skal se på, mens kroppen langsomt bliver mere slatten. Særligt omkring øjnene oplever de fleste at få deres første rynker, og det kan bl.a. tilskrives, at huden under øjnene er 40 % tyndere end i resten af ansigtet.

Dermed skal der ikke meget til at slå denne hud ud af kurs, og hvis du gerne vil have bugt med de irriterende linjer og rynker under øjnene, så er der et par fif, der er gode at bruge.

Brug en rigtig god øjencreme

Første skridt til at få bugt med rynkerne under øjnene er at finde en rigtig god øjencreme. Når huden er så tynd, som det er tilfældet under øjnene, så er der ikke plads til de kirtler, der normalt giver huden fugt - og dermed kan huden meget lettere tørre ud. Dette accelerer rynkedannelsen, fordi huden simpelthen bliver mere slap, og derfor bør man investere i en rigtig god øjencreme.

Der findes utrolig mange forskellige øjencremer på markedet, og det kan være lidt som at lede efter en nål i en høstak, når man skal finde den rette. Her handler det om at læse anmeldelser på nettet og prøve de forskellige bud på egen krop.

Sørg for at få rigeligt med søvn og undgå stress

Udover en god øjencreme, så er gode søvnvaner og masser af afstresning et andet vigtigt punkt, hvis man gerne vil af med rynker og linjer under øjnene. Søvnen er alfa og omega for, at kroppen kan fungere, og særligt området omkring øjnene viser lynhurtigt, om man får nok søvn. Det viser sig typisk som de klassiske poser under øjnene, der ikke er særligt charmerende, og som er med til at få én til at se ældre ud.

Selvom man får nok søvn, så kan huden under øjnene også blive påvirket meget, hvis man går og er stresset hele tiden. Stress gør absolut intet godt for kroppens aspekter, og huden er noget af det, der bliver påvirket særligt meget, når man er stresset. Derfor bør man jævnligt tage sig tid til at stresse helt af, hvis man gerne vil give huden under øjnene et godt løft.

Der findes ingen decideret mirakelkur, hvis huden under øjnene er begyndt at rynke, men det er altid bedre at gøre noget end at stå og se passivt til.

Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.