Få alle de kendte mærker til børn

Få alle de kendte mærker til børn
SPONSERET AF LITTLEHAPPY.DK

ANNONCE fra littlehappy.dk

Er det tid til at købe noget nyt til dit barn? Og er du vild med kvalitetsmærker?Så kan du hos Little Happy finde over 300 kendte kvalitets brands til børn, samlet på ét sted!

For Little Happy handler det om, at alle børn skal have den bedst mulige start på livet, og derfor kan du også altid som en del af Little Happy familien, i gennemsnit spare 45% på kvalitetsprodukter til børn.

Hos Little Happy finder du populære brands til børn, såsom Filibabba, Ferm Living, Aykasa, OYOY og mange mange flere. Du har derfor rig mulighed for at finde de absolut bedste produkter til dit barn hos Little Happy, og du behøver slet ikke at gå på kompromis med kvaliteten på grund af prisen. Hos Little Happy kan alle nemlig være med!

Se alle de kendte mærker til børn hos Little Happy her.

De mest populære brands til børn
Hos Little Happy finder du over 300 populære brands til børn, men der er dog nogen der er mere populære end andre. Børnefamiliernes favoritter skifter med tidens trends, men der er nogle kendte brands, som går igen og igen. Det de mest populære brands har til fælles, er at de skaber nogle tidsløse designs, som børnefamilierne kan have glæde af i rigtig mange år. Børnefamiliernes favoritter 2022 er:

Ferm Living
Ferm Living er særligt kendt for deres stilrene design, og Ferm Living Kids er absolut ingen undtagelse. Hos Ferm Living finder du interiør til børn, som har et flot og varmt design. Ferm Living er populære for deres søde æble og pære fletkurve, som giver børneværelset et eventyrligt udtryk. Med Æble og pære kurvene fra Ferm Living kan i få opbevaring på børneværelset, som bare giver den mest fantastisk stemning. Hos Ferm Living finder i også Ferm Living puder, Ferm Living tæppe, Ferm Living sengetøj og meget mere. Gå på jagt i det store udvalg af Ferm Living hos Little Happy, og spar op til 45% på alt.

Filibabba
Filibabba er et af de mest kendte brands til børn hos de danske børnefamilier, og det er ikke uden grund. Filibabba var de første på markedet med babynesten, og har sidenhen udvidet deres sortiment, så du både finder Filibabba Babynest, Filibabba Sengerand, Filibabba pusletaske og meget mere. Filibabba udvikler hele tiden deres designs, så der er noget til enhver smag, men mest kendt er dog Filibabba luftballon serien, som giver den sødeste stemning på børneværelset. Hos Little Happy finder du over 300 produkter fra Filibabba, og du kan spare op til 52% på alt Filibabba.

Aykasa
De populære Aykasa kasser er vel næppe gået nogens næse forbi, de er nemlig at finde overalt på de sociale medier. Aykasa kasser er den populære opbevaringsløsning, både til børneværelset og resten af hjemmet. Aykasa kasser er foldekasser i plast, som findes i så mange forskellige flotte farver, at du helt sikkert kan finde en som, falder i din smag. Aykasa kasser findes både som Aykasa Mini, Aykasa Midi og Aykasa Maxi, og det helt nye skud på stammen er Aykasa Mini Bags, som er sommerens helt store favorit. Spar op til 72% på alt fra Aykasa hos Little Happy, og få styr på hjemmet med den populære opbevaringsløsning.

BIBS Sutter
BIBS har været børnefamiliernes klare favorit i over 50 år, når det kommer til sutter. BIBS sutter er de mest anbefalede sutter, og derfor også nogle af de absolut bedste sutter du kan få til dit barn. Hos BIBS finder du både BIBS Colour, BIBS Supreme og BIBS Boheme, og derfor er der altså stor chance for at du kan finde en sut hos BIBS, som dit barn godt kan lide at bruge. Vælg selv om dit barn skal have en BIBS Latex sut, eller en BIBS silikone sut. BIBS er skandinavisk design, med stort fokus på kvalitet. Hos Little Happy kan du finde et bredt udvalg af farver og størrelser, og du sparer op til 45% på alle BIBS sutter.

En del af Little Happy Familien
Hos Little Happy er det enormt vigtigt, at det ikke er kroner og ører der afgør, om dit barn får den bedste start på livet. Derfor kan du som en del af Little Happy familien i gennemsnit spare 45% på alt til børn og baby. Når du er en del af Little Happy familien har du også altid adgang til et gratis produkt pr. ordre, og på den måde har du altså altid mulighed for at forkæle dit barn lidt ekstra, når du handler hos Little Happy. Et af de mest populære gratis produkter er det gratis førstehjælpskursus til børnefamilier, så du kan sikre at du ved hvad der skal gøre, hvis uheldet skulle være ude med dit barn.