Er du klar til sommerens mode trends anno 2023?

Er du klar til sommerens mode trends anno 2023?
|

ANNONCE fra snoir.dk

Der er rigtigt meget at glæde sig til, når både foråret og sommeren er på vej. Varme, sol, festivaller, udendørs arrangementer og feriestemning. Og så er der også dét med at pakke de varme sweatere og det uldne undertøj væk, for at finde sommertøjet frem. Ja, forårsmånederne og sommeren er favoritsæsonerne for mange, når det kommer til modetøj. Har du styr på de nye trends i 2023, ellers kan du finde inspiration her. 

 

Overalt på de sociale medier, kan man følge med i kendissernes trends, lige såvel som modeshows og kreationerne dertil. Mange fashion styles er kommet tilbage, hvor 90’er og 00’er-stilen igen vækker opsigt. Lad os tage et kig på de hotteste mode trends lige nu.


Cargobukserne er tilbage

Denne type af bukser har for alvor lavet comeback. Det var særligt tilbage i 00’erne, at alle havde disse. Cargobukserne har en mere street-agtig stil og kendetegnes bedst for lommerne, der findes langs siderne. Bukserne findes i mange varianter, farver og mønstre. Blandt andet kan du tjekke Co Couture ud via sNoir, hvis du vil have fingre i disse fede pants. 


Læder- og bikerstil

Hos flere af de store modehuse, er det set at lædertøjet er høj mode lige nu. Det gælder både læderjakker, men også skirts og accessories. Læder er dog en klassiker, som aldrig går helt af mode. Du kan via ovenstående link, finde de fedeste læder tasker i mange varianter. 


Knald på farverne

I 2023 er det særligt røde og orange farver, som trender. Blandt andet farven ‘luscious red’, samt ‘sundial’. Udover disse, er der også ‘tranquil blue’, ‘verdigris’ og ‘digital lavender’ som du bør holde øje med. Disse farver er forårets og sommerens hotteste nuancer, så det er bare med at finde kreativiteten frem når du skal kbe nyt tøj.


Minikjolerne

Minikjolerne er tilbage og det passer naturligvis ganske godt til, når de varmere temperaturer melder sin ankomst. Så find du bare dine gamle kjoler frem, eller forkæl dig selv med en ny i sommerens hotteste farver. 

Sheer and mesh fashion

i 2023 vil du se endnu mere til både sheer og mesh tøj, herunder nederdele, trøjer og kjoler. Sheer og mesh er begge materialer, som typisk er en smule mere gennemsigtigt. 


Shop den nyeste mode på sNoir

Elsker du mode og vil have fingre i nogle af de fedeste nuværende styles, så kan du med fordel tjekke webshoppen sNoir ud. Her finder du kendte brands såsom Global Funk, mbyM, ICHI og mange flere.