Digital selskabsstiftelse gør det let at komme igang som iværksætter
• GRATIS

Digital selskabsstiftelse gør det let at komme igang som iværksætter

ANNONCE:

Hvis du går rundt med en iværksætter i maven og drømmer om at starte din egen virksomhed, så er der masser af hjælp at hente, så du ikke farer vild i junglen af dokumenter, som skal udfyldes, når du starter op.  Hos NEMSELSKAB kan du nemlig hurtigt og nemt få vejledning til, hvordan du bliver iværksætter med digital selskabsstiftelse. Læs med her og få gode tips til, hvor nemt det i virkeligheden er.

Hvis du går og drømmer om at starte din egen virksomhed, men har brug for hjælp til at finde rundt i junglen af dokumenter og regler, så kan du tale med NEMSELSKAB, som hurtigt kan hjælpe dig godt på vej med en digital selskabsstiftelse. NEMSELSKAB har nemlig digitaliseret og moderniseret branchen til stor fordel for dig. Lad os se lidt nærmere på, hvordan du kommer i gang på en hurtig og nem måde.

Det meste foregår digitalt

Når du starter en forløb ved NEMSELSKAB, så får du som det første adgang til deres online univers. Her kan du nemlig let følge din sag fra start til slut. På den måde får du et godt overblik over hele sagsforløbet og du kan tilgå dit onlineunivers uanset, hvor du er i verden, også selvom du er på farten. Du kan tilgå onlineuniverset fra din smartphone, tablet og computer. Og det bedste af det hele er, at du ikke behøver at frygte for sikkerheden. Alt kommunikation foregår nemlig sikkert og gennem et GDPR-compliant system.  

Kom nemt og sikkert i gang

Du slipper for valget mellem den helt dyre model, hvor du må bruge masser af dyrebar tid og ikke mindst penge på en dyr advokat eller den helt skrabet model med prædefinerede dokumenter. Hos NEMSELSKAB har de valgt den gyldne mellemvej for din skyld.
Bornholms Tidende
Nørregade 11-19
DK-3700 Rønne
CVR Nr: 35244115

Tlf.: 5690 3000
E-mail: Redaktionen

Chefredaktion
Øjvind Hesselager (chefredaktør)
oh@bornholmstidende.dk

Direktion
Kim Eland (adm. direktør)

Webmaster: Webmaster

Kontakt
Kontakt os
Abonnementsbetingelser
Cookie og privatlivspolitikHotline
Har du et tip eller hastende
redaktionelle henvendelser uden
for kontortid er du velkommen til at bruge linket her:Tip avisen.

© Copyright 2021 Bornholms Tidende.