Bliv sommerklar

SPONSORERET AF NATURSMUK.DK

Bliv sommerklar

ANNONCE:

Efter over et år, der har været præget af Corona, nedlukninger og social isolation, er det ikke for meget at sige, at danskerne fortjener at få den bedste sommer nogensinde. Heldigvis er der masser af muligheder for at få gode sommeroplevelser i Danmark – over hele landet faktisk! Det kan være helt svært at beslutte sig for, hvor man skal tage hen, men du kan trøste dig med, at det nok skal blive en skøn tur uanset hvad. Og du kan jo altid tage på Danmarksferie om sommeren igen! I denne guide kan du læse mere om, hvad du kan gøre for at blive ekstra sommerklar.

Sommerbrun

Mange mennesker er glade for at blive lidt ekstra brune om sommeren – desværre kan man ikke regne med, at solen i Danmark skinner uafbrudt gennem sommermånederne. Derfor kan du overveje at få lavet en spraytan for at hjælpe den brune kulør lidt mere på vej. Hvis du er bosat i Århus eller omegn, kan du for eksempel få en spraytan i Risskov, så du er helt klar til at gå sommeren i møde. Du kan også købe dig en masse dejligt sommertøj, som kan matche den flotte kulør. På den måde er du klar til at indtage sommerlandskabet.

Bornholm

Hvis du er i tvivl om, hvor du skal tage på ferie henne, så kan Bornholm være et rigtig godt bud. Klippeøen er nemlig spækket med muligheder for at få gode oplevelser, så det er bare at vælge, hvad du har mest lyst til. Mens du er der, er det dog en rigtig god idé at bruge noget tid på at nyde Bornholms skønne strande, når du er blevet så flot og sommerbrun. Du kan også tage på fantastiske vandreture og virkelig opleve byens natur. Videre kan du fordybe dig i øens spændende historie og for eksempel besøge Bornholms forsvarsmuseum.Rubrikannoncer

Med flere tusinde besøgende hver dag, vil din rubrikannonce her være et godt sted at få dit budskab ud.


Indryk rubrikannonce

Flere nyheder