Bliv klogere på lænestole

Bliv klogere på lænestole
SPONSORERET AF ERLING-CHRISTENSEN.DK

ANNONCE fra erling-christensen.dk

Hvis du har været lidt på jagt efter en ny lænestol, har du med garanti også opdaget, at lænestole er et temmelig vidt begreb, og at der findes utallige forskellige modeller. En lænestol er ikke bare en lænestol, og går man ind i en møbelforretning og beder om at kigge på lænestole, kan man stort set tage en runde i hele møbelhuset, bare for at se de forskellige slags, der findes. Find din nye lænestol her.

Der er nogle forskellige ting, der er gode at kigge efter, som vi har listet op herunder:

  • Materialet: Er stolen lavet i læder eller i tekstil? Nogle er nemme at tørre over med en klud, mens andre kræver, at betrækket tages af og vaskes.
  • Kan den dreje? Hvis du gerne vil kunne kigge frem og tilbage mellem familien og fjernsynet, kan det godt betale sig at få en stol med drejesokkel.
  • Medfølger der skammel? Nogle stole har tilhørende skamler, så fødderne har noget at hvile på.

Find en stol, du sidder godt i
Når man skal finde en lænestol, er det vigtigste i virkeligheden, at man sidder godt. Nogle lænestole er højryggede, så du har støtte gennem hele rygsøjlen og nakken, og du bare kan læne dig tilbage. Det er typisk også en stol, der fylder lidt mere. Hvis I hellere vil have en simpel stol, der ikke fylder så meget i stuen, kan I overveje en, der har en lavere ryg.

Flere forskellige stole betrukket i forskellige former for tekstil har et meget minimalistisk udseende, hvor formerne ikke har så meget fylde. Dermed kommer det ikke til at virke som om, at I har noget stående, der fylder alt for meget til, at det egentlig giver mening at have den. Uanset om der er tale om tekstil eller læder, kan I sagtens skabe sammenspil med resten af stuens møbler.